Kiillotettu betoni,&# 039; voimavara Deco lattioita

Kiillotettu betoni on trendikäs materiaali. Se kehottaa seinät, työtasot, mutta myös lattialla jokaisen huoneeseen, on se makuuhuoneessa, olohuoneessa, kylpyhuoneessa tai keittiössä. Kiillotettu betoni mukautuu mitään tyyliä. Hän tuo nykyaikainen kierre vanhan sisälle. Tämä pinnoite on täynnä koriste-elementti, joka tulee paletti kehittyneitä ja useita eri värejä.

Kiillotettu betoni, sisustus helmi

Kuten arvokas kohde, kiillotettu betoni on olennainen osa nykyisen muotoilun. Se suurentaa jokaiseen huoneeseen kotona, ja hyvästä syystä: se on koristeellinen ja se voidaan räätälöidä vastaamaan yksilöllisiä makuun. Käyttökelpoinen ulkona terassilla tai uima-altaan ympärillä, sillä on nyt paikka kotimaan maaperällä. Rakastamme mukava, samettimainen mukava paljaan jalan alla. Merkittävä etu, kun ne perivät maaperä lapsen makuuhuoneeseen tai leikkihuoneessa, aivan kuten kylpyhuone ja suihku.

harmaa kiillotettu betoni
© Leroy MerlinKiillotettu betoni huoneessa
© Mercadiers

Kuvat: Leroy Merlin / Mercadiers

Pidämme myös eri värejä, joissa se on käytettävissä. Lisäksi kiillotettu betoni mahdollistaa vapaan ilmaisun sekä värikontrastit em. Sileä, se voi myös tulla ainutlaatuinen mosaiikki, koristeltu malleja tai kuoret metallia. Kiillotettu betoni on pinnoite haaveillut parvi, hyvin muodikas. Olemme kaukana nyt vahattu betoni, joka oli vielä vain kaksikymmentä vuotta, käytetään vain teollisuustilat tai ulkorakennukset talon eläimiä.

Kylpy kiillotettu betoni
© Mercadiers

Kuva: Mercadier

Kylpyhuone kiillotettu betoni

Tämä laasti betonin ulkonäkö aiheutti sensaation kylpyhuoneessa, jossa se voi hyvinkin olla tähti materiaalia. Lattialle, johon se tuo paljon eleganssia, se on kaunis vaikutus ja vaihtaa ilman monimutkaisia ​​laatoitus. Hän voi kohdistaa seinät ja aikovat sijoittaa altaita. Jokaisen on valittava viimeistelyn valinta, hohtavan matta tai kiilto. Mutta tiedätkö, että voit myös laittaa sitä suihkussa? Varmistamaan hyvää elämää, vain tässä tapauksessa käsitellä sitä lakalla erittäin kestävä fungisidia joten se ei kärsi hyökkäystä hometta.

Kylpyhuone kiillotettu betoni
© Mercadiers

Kuva: Mercadier

Erittäin moderni keittiö

Kiillotettu betoni on luonnollisesti pikaista nykyisessä keittiöissä. Sen mineraalikoostumus tekee kestäviä, mutta myös vihreä materiaalia. Se johtuu mitä tahansa välinettä, kuten tavallista laatat tai sementtiä. Ainoa vaatimus on täyttää kaikki reiät ennen tukea. Kiillotettu betoni mahdollistaa kaikki fantasioita mittatilaustyönä. Näin ollen se voidaan käsitellä kalkilla, troweled, pestiin, tai ei voi sisältää hartsia esimerkiksi. Sen avulla voidaan tehdä visuaalisesti tilavampi pieni keittiö, jossa sen tyylikäs ulkonäkö. Todellakin, maa katettu ja on täysin vapaa nivelet. Jotta se voi pitkän kestettävä korkeita lämpötiloja, rasva tahroja ja vettä, on suositeltavaa käsitellä sitä öljyä ja vettä hylkivä. Mutta huomaa, että tämä ei-huokoinen materiaali säilyttää hyvin vähän likaantumista. Säilyttää alkuperäisen ulkoasun, yksinkertaisesti pitää sitä vahingoittamattomalla tuote keittiön lattialle.

Kiillotettu betoni keittiössä
© Mercadiers

Kuva: Mercadier

Muuttamassa kylpyhuoneen kaappiin lääkekaappi

Meidän Deco videoihin Kylpyhuone