On aina mahdollista antaa koristeellinen ilmeen entinen syyttäjä

Tutkiminen ja diagnoosi

Poistamisen jälkeen vanha pinta, huolellisesti tarkistaa terien kunto. Jos jotkut teistä näyttävät epäilyttäviä, koetin niitä yrittää työntää terän siihen; Jos tulet takaisin helposti, on todennäköistä, että puu on lahonnut. Sen on sitten tiedosto kärsineillä terät, tunnistaa aiheuttaa laho ja korjata ennen vaihtamista vaurioituneet osat.

Mihin tarkoitukseen?

On aina mahdollista antaa koristeellinen ilmeen entinen syyttäjä, vaikka sitä on toistuvasti maalattu tai se kantaa jälkiä liimat ja erilaisia ​​tuotteita, koska puu ei ole vaurioitunut. Vaikka aiot luoda uusi matto, vinyyli tai muulla pinnoitteella ennen peruskorjaus parketti on aina välttämätöntä saada puhdas, kirkas ja terve.

Kuva: 1/10 |
Aloita kuvaesitys

 
 

 • Kunnostus parketti ??
 • Kunnostus parketti ??
 • Kunnostus parketti ??
 • Kunnostus parketti ??
 • Kunnostus parketti ??
 • Kunnostus parketti ??
 • Kunnostus parketti ??
 • Saneeraus puulattiat 08 ??
 • Saneeraus puulattiat 09 ??
 • Kunnostamiseen puulattiat 10 ??
 • Kunnostus parketti ??

   

 • Kunnostus parketti ??

   

 • Kunnostus parketti ??

   

 • Kunnostus parketti ??

   

 • Kunnostus parketti ??

   

 • Kunnostus parketti ??

   

 • Kunnostus parketti ??

   

 • Saneeraus puulattiat 08 ??

  Lore © Maalaismainen talo - Flammarion, 2005

 • Saneeraus puulattiat 09 ??

  Lore © Maalaismainen talo - Flammarion, 2005

 • Kunnostamiseen puulattiat 10 ??

  Lore © Maalaismainen talo - Flammarion, 2005

edellinen
seuraava

 
 
 

Vaihe 1:

Poisto vanha pinnoite antaa joskus yllätyksiä, tässä tapauksessa erittäin vahvaa liimaa, joka ei tule matot, neulan tai linoleumi. Jos pinnoite itsessään on vaikea ottaa pois, käytä puutarha lapio voit teroittaa reuna, koska se antaa paljon voimaa vetää. Kuitenkin yksi on kallista riittävästi, jotta vältetään riski merkinnän puun. Kun joustava päällyste on erityisen vastahakoinen, käyttää matto poistolaite, joka liukeni nopeasti liimaa.

Vaihe 2: Urat

Vanha puulattia, urat ovat usein tukossa vahan ja pölyä - ja joskus estää tiivistettä. Kaivaa kokonaan vanhan ruuvimeisselillä.

Vaihe 3: hionta

Viimeistele hiominen nauhahiomakone tämäntyyppisen tai suurempaa hiomakone kahvalla, jolla vältetään alentavat (molemmat mallit ovat vuokrattavissa supermarketeissa). Tämä on meluisa, joka on pölyinen - vaikka kone on varustettu pölynimuri. Yllään hengityssuojainta on välttämätöntä. Hiontaan oikein, sääntö on koskaan anna koneen käydä paikallaan ollessa kuin hioma kaivaa puuhun. Hiekka etenee hitaasti ja tasaisesti suuntaan terien ja nosta hiomakone saapuu loppuun parketti. Kääntyä ympäri ja jatkaa sitten hiekan toiseen suuntaan.

Vaihe 4

Suorita hionta seinät käyttäen epäkeskohiomakoneella, koska nauha kone ei pestä pankkeja. Tämän tyyppinen laite on suhteellisen kömpelö, sillä se voisi merkitä lattiaan jos et esittää sen kunnolla. Laita hiomakone ja laske sitä varovasti tarttumalla siihen molemmin käsin. Varo, ettei kallista. Meidän täytyy lopettaa kulmat huoneen käsin hiomapala tai suoraan lasin paperiarkki taitetaan puoli. Jälkimmäisen työtä, on olemassa myös erityisiä Sanders hankaliin paikkoihin, joissa kolmion elinvoimainen pohja.

Vaihe 5: Kytke reikä

Jos solmu hyppäsi, jättäen reiän perinteiset puiset terien tulee sulkea uudelleen hyvässä kunnossa niin, että korjaus on näkymätön. Valmistaa romu puu leikkaamalla ne veitsellä, antaa heille enemmän tai vähemmän yleinen ja hieman kapeneva profiili. Sitomalla reilusti puuliimaa (vinyylin liima), pitämällä nämä kappaleet mailalla, tiukasti estää.

Vaihe 6

Odota, että liima, eli yhden yön. Sitten, taltalla täysin terävä, ja eristää puukappaleet paljain lattialautaan. Kallista taltta viistämiskulmaa tukeutuu puupinnan ja iskee vasaralla. Taso paras taltta, sitten hiekka hioma-grained saada sileä pinta.

Vaihe 7: Lasiintuminen

Lattia on nyt valmis viimeistely: voit lakata, maalata tai vahaa. Jos muistatte ensimmäinen ratkaisu, käytä sealer parketti. Aloita pölyä kohti koko pinta pituudeltaan imuroinnin; kiinni erityisesti uriin, jossa on pieni laitteen suuttimesta. Edetä soveltamisen lakan tiivistysaine. Käytä laakasiveltimellä on lasitettu (synteettinen), ja työtä seuraamalla tuotteen valmistaja. Lakka suuntaan puun, "vetää" hyvin, toisin sanoen, levittämällä tuote kuin mahdollista, jotta vältetään yli-paksuudet, aina näkyvissä kuivauksen jälkeen. Järjestää loppuun ulos ovesta ei kävely Tuoreen lakkauksen. Anna kuivua (aika riippuu tuotteen). Suorita sitten kevyt hionta hienorakeinen hioma, aina suuntaan teriä.

Vaihe 8

On kostealla liinalla hiontapöly ja anna kuivua.

Vaihe 9

Kertaus urat käyttämällä erityistä korikittiä käyttövalmiina. Levitä lastalla, kulkee molempiin suuntiin uria pitkin siten, että tuote tunkeutuu. Pyyhi ylimääräinen, noudattamalla valmistajan ohjeita. Anna kuivua. Tämä spackling urien määrää on, että kun ne ovat liian laajoja. Hän aina antaa mukava sileä ulkonäkö lattialle. Edetä sitten toinen kerros lasittuva lakka, samalla tavalla kuin ensimmäinen, ja anna kuivua.

Vaihe 10

Jälkeen lakkaus, korjausta reikä on huomaamaton, koska leikkaus puu ei ota lakka lanka puuta - mutta se on luonteeltaan solmun ja huomaamatta.

Työkalut & materiaali

? nauhahiomakone

? hiomakone

? taltta

? nuija

? lasta

? ruuvimeisseli

? veitsi

? harjalla lasite

? pölynaamaria

???

? puuliimaa

? korikittiä

? hiekkapaperi

? tiivistysaine

ennen peittaus

Jos lattia on aiemmin vahata tai lakattu, ottaa varmuuden vuoksi strippaus estää nopean tukkeutumisen hioma - mikä voi aiheuttaa varsin huomattavia kustannuksia. Käytä voiteenpoistajalla tai lakanpoistoaineiden. Lisäksi jos jotkut terät hallussa näkyviä nauloja, hukuttaa heidät metsään, kynsien booli koska ne repiä kuluttavaa.

vihjeitä

Hiontaan kolmessa vaiheessa

Viimeistele, sinun täytyy suorittaa kolme peräkkäistä hionta, ensimmäinen hankaavalla

karkea, toinen väliaineen viljaa, ja kolmas hienorakeinen. Varo ensimmäisestä, koska hän kaivaa nopeasti ja voivat jättää jälkiä. Jos lattia on suhteellisen hyvässä kunnossa, vapauttaa sinut ensimmäisestä vaiheesta.

Jos käytät hiomakone parketti kahvalla, se on vipu "release" erittäin hyödyllistä välttää jälkiä puuhun. Laita se paikoilleen lopussa parketti, käynnistä se ja käännä vipu alkaa työntää - kone todella edistää itse, ja en muista. Jos hiomakone on himmennin, aseta se hitaasti.

tiiviste aukkoja

Hieno pöly vapautuu hiomalla voi levitä muihin huoneisiin. Tämän välttämiseksi kansi

alla ovet pyyhkeillä tai maalarin maalarinteipillä.

lakkakokeessa

Lakat kiilloituskoneiden eivät anna täsmälleen samaa sävyä kuin lattia on mänty, tammi tai muita bensiinin, ja toinen kerros jättää viimeistely hieman tummempi kuin ensimmäinen. Älä myöskään unohda, että tumma sävy on jopa tummempi laajalle alueelle. Siksi meillä on usein motivaatio palkata kirkas tuote (tai väritön), ja joskus keventää puun etukäteen.

vinossa

Se vie hiekkaa suuntaan teriä. Jos pankit joidenkin terät työntyvät, tee ensimmäinen hiontakeinoa päivitykseen.

Lakkojen kiillotuskoneet ja muut tuotteet

? polyuretaani tiivistysaine hajuton. Lakka helppo soveltaa, myrkytön, kuivuu nopeasti, jolloin satiini tai kiillotettu näköisiä.

? Lasittuva sisällytetty kovetetta polyuretaani. Se on iskunkestävä ja kestävämpi kuin edellinen, mutta myös hieman vaikea soveltaa. kiiltävä, satiini tai vahattu.

? Kaksi komponenttia tiivistysaine. Korkea vastus lakka kulumista, naarmuuntumista, iskuja ja tahroja. kiiltävä, satiini tai vahattu.

? Pesijä. Levitä ennen lasittamista harvennuspuuta.

? Shampoo kerroksessa. puhtaampaa décirer likaiset lattiat.

Lore © Maalaismainen talo - Flammarion, 2005