Pieni makuuhuone mukavuutta!

Omistajat tämän huoneisto sijaitsee seitsemästoista kaupunginosassa Pariisin haaveili Master Suite koostuu sviitiksi ja pukeutumistila. Unelma väliintulon ansiosta sertifioidun arkkitehti Charlotte Soissonsin Lenormand ja sisustussuunnittelija Valerie Laporte-Volatier virasto Seinät on korvat. Tavoitteena? Tasapainottamista volyymit välillä makuuhuone ja kylpyhuone, tuo enemmän toimintoja tilaan ja luoda koordinoitu deco tunnelma innoittamana hotellisviittejä. Yksityinen kiertueen tämän pikku pesä, kutsuva ja käytännöllinen kerralla, kun pari on löydetty rauhassa.

alue: Huone 10 m² - Kylpyhuone 4,5 m²

budjetti: 13000 € HT kammion työ + kylpyhuone (ulkopuolella koristelu ja palkkiot)

Suite hotellihuoneessa niin liikkumatta!

Makuuhuoneessa ennen kunnostusta - Seinät on korvat
© Seinät on korvat

ennen: Makuuhuoneessa Tämän Pariisin asunnon enää sovi omistajille, pari lapsen kanssa projektin. Näin ollen vaikuttaa tarpeen ja kiireellistä harkita uudelleen koko ulkoasu ja sisustus luoda oleskelutilat koordinoitu ja jotka parhaiten vastaavat heidän nykyisiä tarpeita. Kaikki tyylikkäällä ja lainanotto raittiuden, joten hotellihuone.

Makuuhuone Suites inspiroi'hôtel  - agence les murs ont des oreilles
© Seinät on korvat

Makuuhuone Suites inspiroi'hôtel  - agence les murs ont des oreilles
© Seinät on korvat

jälkeen: Ytimessä kehitystä, makuuhuone on nyt integroitu sisustus uudella hienostuneisuutta hyvin miellyttävä. Värit ovat pehmeitä ja lämpimiä ja hillitty ja herkkä sisustus! Uusittu tilaa nyt muodostuu suuri pukeutuminen matala integroidulla peilit. Tämä mahdollistaa omistajat on mukava säilytystilaa välttäen moninkertaistumiseen kaappeja ja keittiökaapit. Vuoksi liikenteen, sängyn, kun lähellä kylpyhuone, asennettu majesteetti, keskelle huonetta. Ja parantaa juoksevuutta pala, svengaava ovi erottaa kylpyhuoneen makuuhuoneeseen korvattiin hyväksi liukuovi tiili osio. Hyvä tapa säästää tilaa!

ergonominen Kylpyhuone

agrandie- virasto kylpyhuoneen seinät on korvat
© Seinät on korvat

ennen: Haalistamat ajan hammas ja ilman erityistä identiteettiä, tämä pieni kylpyhuone 3,50 m ei enää täytä odotuksia pariskunta, joka haluaa enemmän ergonominen ja toimiva tila. Mustan pisteen huone: tämä kylpyamme asennettu pituus huoneen, jättäen vain pieni tila liikkeeseen.

Huone laajentunut kylpyhuoneen seinät on korvat
© Seinät on korvat

jälkeen: Nostamalla sitä! Vaatimustenmukaisuutta pari, Charlotte ja Soissons Lenormand Valerie Laporte-Volatier ole ollut muuta vaihtoehtoa kuin siirtää väliseinän makuuhuone ja kylpyhuone - ja niin leikattu kulmat m² huoneen makuuhuone - suuremmaksi lampi ja asentaa kylpyamme huoneen leveys. Saavuttamaan muuri, ja sijoittamalla pesuallasta ja säilytystilaa, volyymit on standardoitu ja tilaa juoksevan virtauksen. Sisustus, virasto on vedonnut jälleen raittiuden suositaan pehmeitä värejä: beige seinämaalaus Ammoniitit Farrow & Pallo ja posliiniemaliteräksestä laatta laskuri harmaa betoni materiaali näkökohta Leroy Merlin, posliini laattalattia täyteen harmaa massa.

Charlotte Soissons Lenormand ja Valerie Laporte-Volatier - Agence Seinät on korvat