Muutosta studio on vähiten mahtava

Muuntaa suuri osa on järjestetty, kun pituus on työ, joka vaatii tarkkuutta ja säätö: se on itse asiassa visuaalisesti rajata eri tilat rikkoa vaikutus "käytävä", tuotetaan usein tällainen määräys. Tässä studio 25 m2, joka on peräisin 70-luvulla, omistaja halusi antaa uudemman tunnelma sääntöjensä laittaa asunto vuokrattavana. Toteuttamaan tämän projektin, hän vetosi viraston My Custom Interior erikoistunut kunnostamiseen ja koristeluun valmennusta. Useiden viikkojen työn, arkkitehdit pystyivät tuomaan raikkaan hengityksen ja hieman retro uudessa sisustus! Pariisin majoitus on nyt valmis ottamaan vastaan ​​ensimmäiset vuokralaiset ...

Suunnittele ja nykyaikainen tunnelma

ennen Kun Peter osti pariisilaisen studio, kaikki on uusiksi. Paitsi täytä laatuvaatimuksia LVI ja sähkö, omistaja haluaa keskittyä koristelu hänen asunnossaan, olematon asti. Vietellyt suunnittelu hengessä 50s, hän uskottu kunnostaminen asuntojen ja sen sisustus muodonmuutoksen saanut jalansijaa ja virasto. Ensimmäinen havainto arkkitehdin kanssa hankkeen: huono ulkoasu tilojen joka synnyttää merkittävän menetyksen tilaa. On olennaista määritellä uudelleen ja optimoida niitä hyödyntämään jokaisen neliön saatavilla. Koristelu on täysin uudistettu ja päivitetty luomaan tunnelman sisustus moderni. Kun olet määrittänyt omistajan budjetin ja tärkeimmät vaiheet uusi sisustus, työ voi alkaa ...

jälkeen : Muutos studioon vähemmän näyttäviä: tylsää ja nuhjuinen sisustus on saanut väistyä ajanmukainen ja yhtenäinen tunnelma, täydellisesti nykyinen suuntaus. Arkkitehti on saanut jalansijaa ja virasto otti huomioon toiveet Pierre Deco valitsevat kirkkaita värejä seinillä ja eri sisustuselementtejä: musta, valkoinen ja keltainen enemmistönä nyt kun tuo nykyaikaiseen hengityksen studiossa. Toistumisen keltainen on myös muistuttaa käytön saisimme oranssi 70-luvulla, jolloin asunto oli rakennettu: väri toistoa ja yksivärinen koordinoi luoda vaikutus tyyli, joka sopii täydellisesti uusia huonekaluja. Täydentämään vuosikerta ilmapiiri, sisustusarkkitehti onkin valinnut valkoisen Thermo huonekaluja hengessä luomuksia Pantonin ja Eames. Täydennetty enemmän virtaa kappaletta harmaa ja valkoinen sävyjä, uusi sisustus on houkutteleva tulevaisuudessa vuokralaiset studiossa.

Jälkeen: kylpyhuone ja optimoitu suunniteltu käyttöikä
© saanut jalansijaa Agency

erilliset tilat

ennen : Studio Peter on se haitta, että on järjestetty pituus, aiheuttaen merkittävästi tilaa. Toinen negatiivinen kohta, valo. On tärkeää hyödyntää ainutlaatuinen ulkoisesta lähteestä valaistuksen tarjoamia suuri ikkuna, kiitos fiksu ja käytännöllisesti sisustettu. Se luo myös uusia valonlähteitä ...

jälkeen : Arkkitehti viraston on saanut jalansijaa ja hahmotteli eri asuintilojen läpi kalusteet ja seinien värit. Lähellä lahtea on nyt rentoutumisalueella, jossa on vuodesohva, pöytä ja alempi hyllyt. Tuvassa pidennetään sitten keittiön jonka edessä seisovat ruokapöytä ja kaksi tuolia hengessä Verner Panton. Tässä vaiheessa studio, valkoinen seinä muuttuu kirkkaan keltainen visuaalisesti rajata ruokailutila ja esitellä huonekalut. Tulemaan toimeen ilman luonnonvaloa, valonheittimet on integroitu kattoon yläpuolella keittiö. Näiden lisäksi valonlähteet ja keltainen maali, joka luonnollisesti heijastaa päivänvaloa, asunnon tuntuu tilava ja kodikas ja miellyttävä.

Lisätietoja on saanut jalansijaa - My Custom Interior.

Jälkeen: moderni keltainen harmaa sudio
© saanut jalansijaa Agency