Yhdistää lattian yhdenmukaisuuden varmistamiseksi&# 039; huoneen toiseen

Siirtyminen toiseen huoneeseen talossa on kuin rajan ylittävien yhdestä maasta toiseen. On joitakin sääntöjä noudattaa. Ja tietenkin, se on idea, joka viittaa elokuvan Dany Boon, "Ei tullattavaa" teattereissa 2. helmikuuta. Jos muodollisuudet ovat helpottaneet, ne myös julkaissut koteihimme. Mekko seinät, lattiat, värit, mitään tullattavaa pahan maun puolella siirtyä huoneesta toiseen!

Sisäänkäynti ja olohuone: yksi lattia

Parketti, laatta, kasvikuidut, jos tulo avautuu lounge, se tarjoaa visuaalisen jatkuvuutta samalla lattia olohuoneessa. Tämä on myös hyötyä visuaalisesti suurentaa olohuone pienikokoinen.

Eteinen, oleskelutila, keittiö: välttää erilaisia ​​kuvioita seinille

Kipsi, hiottu maali, maali vaikutuksia ja matta maalaus, liikaa tekstuureja huoneesta toiseen painaa koristeet. Ja vaikka ne erotetaan ovet, silmän muistaa.

Joka huoneessa, taustakuva säästeliäästi

Kuten kuvioitu seinillä, eri taustakuva jokaisessa huoneessa, värit ja kuviot antaa hankala ja sekava vaikutus. Pidätämme esimerkki huoneisiin.

Huoneet: break sallittu

Jokaisessa huoneessa voi olla oma identiteetti väri ja tyyli. Mutta pyrimme pitämään elementti yhteisiä jokaiselle: matot esim parketti tai laminaattilattia puolelle.

Näytä: luoda muistutuksen koriste merkintä

Jos jokin antaa syöttää deco sanoi, voi tehdä elävä muistutus puoli jatkuvuuden parantamiseksi. Seinä päin valkoinen tiili parvi tavalla olohuoneessa muistuttaa raakaa metalli konsoli merkintä. Vastaavasti voimme kysyä väärien listat olohuoneessa jos ajanjaksoa sisääntuloaulassa.

Amerikkalainen keittiö: tiukka organisaatio

Keittiö olohuone on mukava, mutta se on vaativa: Pakollinen huppu, erittäin siisti tila, kaapit suljettuna saattaa aiheuttaa olohuoneessa se tunne häiriö ja sekaannusta.

Amerikkalainen keittiö: pakollinen harmonia

Deco tyyliä ja värejä keittiön on varmistettava jatkuvuus kyseisten elävän ainakin yhden tai toisella. Teollinen tyyliä tukee punainen ja metallin keittiössä kun näyttää näkyy valkoisena ja raakapuun. Meillä on varaa eri värejä ja materiaaleja liittyy johdonmukainen tyyli.

Kaksi kerrosta, rikkoa enemmän valtuutettuina

Portaiden olla vapaasti koristella jokaisessa kerroksessa. Laatat pohjakerroksessa, parketti tai kokolattiamatto, pohjamaali, panelointi päältä, sivulta muodollisuuksista, se on hiljaisempi!