Asenna haudattu voimajohto on operaatio, joka vaatii runsaasti työtä. Todellakin, meidän on luotava kaivannon kaapeleille sijoittaa ja valitse tuote, että me haudata niin että asennus on pysyvä. On myös noudattavat turvallisuusvaatimuksia. Tätä varten vinkkejä osoittautuvat usein erittäin tehokkaita.

Asenna haudattu voimajohto: pohjustaa

Ensimmäinen asia tehdä, kun halutaan asentaa haudattu voimajohto on kuitenkin ratkaista tavoitteet saavuttaa: mitä pistettä connect, harkitse Millä voimalla. Sitten teet selväksi puoli juoni kaivaa kaivannon riittävää. Syvyys kaivannon on oltava vähintään 70 cm. Mitä leveys, useimmat yksityishenkilöt ja ammattilaiset valitsevat kaivantoon 10-30 cm, riippuen määrä kaapeleita, jotka haluat välittää. Olisi siis odottaa, että se on pakollista käyttää suuria eristetyissä kaapeleissa korostaa turvallisuutta.

Asenna haudattu voimajohto: kaivaa ja yhdistä

Kun polku tehdään huolellisella tavalla, on tarpeen hankkia asianmukaiset välineet: pick, lapio ja sähkökaapelit, jotka voidaan sitten liittää ulkoiseen valoa tai teho ulkona suojaa. Kaapeli, kun se tulee ulkona sivustoja, on pakko ottaa pole tehty kestämään kosteutta ja kulkee eristävän Muoviset. Tämä on täysin suljettu ja pysyvästi suojaa kaapelit sijoitetaan ulkopuolelle. Kun kaivanto on asetettava kaapeli sitten suljetaan, huolehtien olla riittävän pitkä molemmin puolin. Kun suoritetaan, lopulta, liitännät on tietenkin katkaista kaikki nykyiset syötteet.