Käytetään sisätilat, jotta ne olisivat ystävällisiä, panelointi on helppo asentaa puulattiat. Mutta ennen kuin jatkat asennusta, on tärkeää seurata joitakin sääntöjä, jopa ullakolla.

Suositukset pyytää panelointi ullakolla

Asentaa panelointi ullakolla, olisi noudatettava useita sääntöjä etukäteen. On tärkeää ensin avata pakkausta liukuu huoneessa, ja anna niiden "levätä" muutama päivä ennen asennusta. Tarvitset myös huolehtia valmistelusta kehyksen, johon sijoitetaan katetta. Tätä varten voit myös käyttää puuta klossit että johdot joka pitää eristeen.

Asennus panelointi

Kun sääntöjä sovelletaan, on aika kysyä itseltään katetta. On tarpeen pitää ensin 2 cm välinen rako paneelien ja pinnan, joka on tarkoitus kattaa, niin että ilma pääsee kiertämään siellä. leikataan ensimmäisen terän. Tämän täytyy olla lyhyempi kuin katon korkeus. Reuna terän on höylätty ja kääntyi seinään. Jos käytät kiinnityssanka, työntäkö jälkimmäisen urassa terän ja kiinnitä ne joko nauloilla tai sähköisellä nitojalla. Leikkeet kanssa voidaan sijoittaa kaikki kolme terää. Jatka toisessa rivissä syksyllä entisen, ja loppuun saakka altistumisen. Voit vapaasti tiukasti kiinni terät niin, että ne ovat kunnolla naulattu.