Tehdä tai ostaa?

Olitpa vuokrata tai omien, tiedät, että kotona, siellä on aina tehtävää. Että näitä töitä huolta sisällä tai kodin ulkopuolella, olohuoneessa tai lampia, me usein haluamme tehdä jopa itse vähentää laskun. Mitä työtä tehdä itse ja mitä urakan ammattilainen? Selvittää, otimme aikaa osoitteessa Castorama- ja kyseenalaistaa heidän neuvonantajansa.

Onko mahdollista tehdä kaikki työt itse?

Jopa handymen meistä voi ymmärtää kaikkea työtä talossa. Jotkin tehtävät edellyttävät asiantuntemusta ammattilainen tai käsittely erityisiä välineitä. Tietämättä, suorittamisen tiettyjen töiden voi olla vaarallista DIYers kuin rakennuksen.

pistorasia
© Legrand

Mitä voidaan tehdä turvallisesti?

Ei riskiä tai pieni riski, voit tehdä koristetyöhön kuten maalaus, asentamalla seinäpinnat tai lattiaan, mutta lattia, perustaminen valaisimen jne Voit myös tehdä kaikki pieniä tehtäviä, kuten luoda pukuhuone, asentamalla yksinkertaisen keittiön tai muuttamalla pistorasiaan. Ulkona mikä liittyy ylläpito voidaan tehdä. Tarkkailla vain turvallisuusohjeita. Käytä kypärää, käsineitä, suojalaseja, suojata tikkaat ...

Ikkunanasennuspalvelu
© Tryba

Mitä ammattimaisesti?

Jotkin laaja työ on suoritettava ammattilaiset. Esimerkiksi sähkö on aina täytä laatuvaatimuksia, kaikki LVI-töitä ja kaikki toimii, jotka vaativat taatusti muuttaa ovi tai ikkuna, asentamalla kylpyhuone tai monimutkainen keittiö. Edessä julkisivu kunnostamiseen ja työ katolla on myös ammattilaisten tekemiä. Ne on varustettu varmistaa niiden turvallisuus, toisin kuin sinä.

parketti kastanja
© Leroy Merlin

Voimmeko pyytää apua ystäville?

Pienille töitä, pyytää apua ystävä voi olla avuksi. Mutta jälleen kerran, tärkeät tehtävät olisi annettava ammattilaisille. Jos sinulla on ystävä, joka on ammattimainen, soittaa hänelle samalla on huolehdittava siitä, että työ on taattu.

Varoitus: on välttämätöntä käyttää raportoitu ammattilainen! Kun kyseessä on piilotettu työtä, olet todennäköisesti korkea sakko eli € 45.000, ja 3 vuotta vankilassa.

tiler faillance
© Mr Bricolage

Onko sinulla neuvoja meille?

Tänään, kiitos internetin, voit nauttia monia opetusohjelmia tehdä omia yksinkertaisesta työstä ja vähemmän yksinkertainen. Yleensä sinun täytyy luottaa sinuun. Jos sinusta tuntuu, että työ voidaan suorittaa ovat ulottuvillasi, turvaohjeet ja aloita! Jos luulet tehtävä on liian kova, soittaa ammattilainen.

Pidä kaikki lainausmerkit ja laskut työstä. Varmista, että ne suoritetaan asianmukaisesti ja suojata itseäsi kotivakuutus.