Ennen seuraavaa: sisustusarkkitehti Virginie Durieux taitavasti muuntuu luomiseen varastoinnin koko perheelle, ilman työntää seiniä!

Kussakin sisustus kätkee kulmaksi, joka olisi paljastanut ja sublimated. Täällä, sisustusarkkitehti Virginie Durieux ja hänen virastonsa Oma silmä sisustus valtuuttanut Nogent-sur-Marne omistajat pohtimaan uudelleen merkintä. Tavoitteena: saneerata pitkä käytävä, jossa yhdistyvät säilytystilaa koko perheelle. Yksinkertaisuus ja toiminnallisuus ovat tunnusmerkkejä tämän hyvin onnistunut projekti!

Pinta-ala: noin 5m.

Budjetti: alle 4000 €, koko hankkeen.

Virasto: Minun silmän sisustus.

Kehittää käytävä luoda varastointi

Tätä remontin, se muokkausta merkintä luomalla säilytystilaa koko perheelle, joka puuttui julmasti. Käytävä on valtaväylä, joka palvelee olohuone, keittiö ja makuuhuone. Pari oli jo aloittanut työnsä sulkemalla pääsy keittiöön ja sen muuttaminen keittiö josta elävä. Tämä salli heidän sijoittaa kohokohta perheen huonekalut käytävällä.

Mutta ajan, pari huomasi, että ei ollut mahdollista: joukko ei toiminut. Omistajat ovat tällöin hakeneet muutosta Virginie Durieux auttaa heitä paremmin käyttämään Keskisen käytävän, joissa tallennustilaa ja toimisto.

amenager tumma käytävä
© Virginie Durieux

ENNEN: tumma käytävä ja erotettu loungessa suljetun oven. Että hukkatilaa!

Monitoiminen huonekalut yhdenmukaistaa tiloihin

Ideana suunnittelija oli luoda huonekalu, joka yhdistää syöttämisen välissä, olohuone ja keittiö. Custom suunniteltu, ja siinä on sivusisäänkäynti useita telineitä eripituisia toivottaa kirjoja ja pieniä rihkamaa. Alentaa kustannuksia, asiakkaat ovat kiireisiä itse muokkaamalla. Kaikki vaadittavat vain kahden viikon loppuun.

Side olohuone, huonekalut muuttuu baari hyllyillä ja ulottuu keittiöön. Asiakkaat halusivat pitää sohva ja TV-teline. Voit luoda uuden ilmapiirin, kaikki kesti oli muutama uusi Koristetakeet:

- Balibart joitakin kuvia seinille,

- uudet tyynyt ja matto kotilääkärinä,

- melko Nereids vihreä (tuotemerkki 1825) oli maalattu takaseinään voidaan nähdä sisäänkäynnin tuottavat aitoa syvyys tasainen.

Laajennus varastointi käytävä
© Virginie Durieux

JÄLKEEN: monitoiminen huonekalut ja lopulta asutusta ja hyödyksi.

Luominen toimistotilaa käytävällä

Omistajat haluavat integroida hankkeen toimiston alueella. Työtila oli tajunnut kanssa kaappi varattu tietokoneen ja liukuva lokero näppäimistö. Erittäin taitava toimisto siis ei tapahdu! Ja sisäänpääsyn avattiin, hän voitti kirkkaudessa, mikä tekee siitä erittäin miellyttävä ahkera nurkkaan.

kulmahuoneen sisäänkäynti käytävällä
© Virginie Durieux

Kaappi taloa työpöytä, joka sopii täydellisesti kaikille.

Käytävä ... käytännöllinen ja esteettinen!

Suuri kaappi sisältää hyödyllistä penkki laittaa ja riisua kenkänsä. Se on myös pieni kaappi niitä, ja säilytyslokero. Seinällä luotiin hyvin omaperäinen naulakko on puun samanvärisiä kuin huonekalut, varmistaa harmoniaa tilaa.

Lopuksi, muistuttaa kaapin laatikot ja elvyttää käytävällä, jäljitelmä Sementtikattotiilet laatta on kattanut laatoitettu, tuoda todellista touch sisäänkäynti, ja rajata viisaasti.

Hanke, joka onnistuu yhdistämällä runsaasti säilytystilaa, kulmahuoneen edistäen samalla nesteen ja ilmava virtaus pääsy!

amenager merkintä matkalaukku
© Virginie Durieux

Alkuperäinen ja käytännön vaatteita teline ja jäljitelmä laatta sementtilaatat että antaa oikeat funktio tämän merkinnän.