Olet vapaa liikkumaan seinät!

Pieni tai suuri alueet on määriteltävä tarjota enemmän yksityisyyttä sen asukkaat. Jotta ei lukita itsesi muurin taakse, valita vapauden irrotettavat väliseinät, kuten verhoja tai näyttöjä. Löytää järjestelmä, joka parhaiten sopii sisustus, toimituksellinen 'on Deco.fr aloittanut etsimään tyylikkäitä osiot ja hyper deco. Tutustu viipymättä valikoimaan ostoksia.

Liikkuva seinä opas verhot

Edullisin ratkaisu ja helpoin toteuttaa erottaa kaksi paikkaa on tietysti käytön verhot. Verho lanka ja bambu verho merkitsee todellista erotukseen ilman osio, koska voit helposti saada läpi.

Esiin määritellä helposti

Näyttö on myös hyvä tapa määritellä tilaa yksilön toiveet. Toisin verhot, se liikkuu aina kun haluat ja voidaan asentaa neljään kulmaan huoneen. Huoneessa Esimerkiksi se voi luoda pieni nurkka yksityisyyttä muuttaa tai edes erottaa makuutila kulmasta kylpyhuone. Olohuoneeseen, se voi hahmotella sohvan nurkassa ruokailutila.

Etuna on, että se on olemassa monia kokoja ja kaikki sisustus tyylejä.

Irrotettava osio suunnittelu

Lopuksi, jos haluat erottaminen suunnittelun, kääntyä vähemmän odotettavissa osiot kuten levät kokoamalla Bouroullecin Brothers saatavilla 7 väriä. Muut nykyajan löytö: Stixx osio tekemät Koziol voidaan käyttää sekä koristeluun seinälle, jotka jakavat huoneen useisiin alueisiin.

valinta irrotettava väliseinät

1. Jordet näyttö, 39 € Ikea / 2. violetti lanka verho € 6,99 vuonna Eminza / 3 osio Stixx, 6,60 € vuonna Ctendance.fr / 4. bambu Oviverho , € 39,99 klo Castorama- / 5. sinisen ruudun Porquerolles'n € ​​169,90 klo Maisons du Monde / 6. merilevää koriste Vitra, 69 € nimittämiseen / 7. verho valkoinen spagetti poika, 7, 90 € klo Leroy Merlin