Järjestää kaapissa tehokkaasti ja harjoitella

Sinä vain siirretty, ja mietitte, millaista kaapin parhaiten sopii tilaan? Olet käynnistänyt suuren varastointi ja nyt haluaisit tietää enemmän optimaalinen suunnittelu kaapista? David Bongiovanni, sisustusarkkitehti, muotoilija ja perustaja sivuston io-da.com, opetella muuntaa kaappiin tehokkaasti ja käytännöllisellä tavalla.

Katso video:

(Function () {var säiliön = document.getElementById ("playerDiv_169638"); jos (säiliö === null) {= document.body säiliö; Container.innerHTML} = ''; container.firstChild.setAttribute ("tyyli","");}) ();

Tarkastellaan tilaa

Voit valita vaatekaappi, joka parhaiten sopii tarpeisiisi, kannattaa harkita kaksi kriteeriä: luonne esineitä, jotka on tallennettu kaapissa ja tilaa huoneeseen. Voit vapaasti käyttää nurkkaan asentaa kaappiin koska ulkoasu tallennustilaa jokaisessa huoneessa on tärkeää säilyttää siisti asunto. Tilan säästämiseksi järjestää kaapissa kattoon.

Tietäen kaapissa

Kukin kaappi koostuu kahdesta pääosasta. Yläosa on saatavilla oleva osa, jossa on tuoli tai jakkara. Sitä käytetään tallentaa kohteita, joita käytetään hieman kuten peitto kesällä. Alempi osa puolestaan ​​on osa vaatekaappi, joka pääsee kumara. Sitä käytetään usein varastointiin kenkiä. Näiden kahden osan välissä, kaapin suunnittelussa olisi otettava huomioon riippuen siitä, mitä haluat laittaa sen: hyllyt ruokia, vaatekaappi baari vaatteita yms

Tyypistä Oven

Jos tila on rajallinen valita vaatekaappi liukuovet. Kuitenkin, jos sinulla on tarpeeksi tilaa, voit valita heiluriovien.

Kiitos David Bongiovanni sen täydessä merkityksessä vinkkejä järjestää kaappiin.

Katso video Minutefacile.com Kehitetään kaapissa.

Tuote kohden minuutissa Helppo.