Jokainen haaveilee kastiketta. Mutta miten suunnitella täydellinen pukuhuone tallentaa kaikki vaatteet optimoitu tavalla?

Omistaminen pukuhuone on unelma enemmistö Ranskan. Mutta älä sekoita pukuhuone ja vaatekaappi. Alexandre Dos Santos kaupankäynnin Quadro, kertoo kaiken mitä sinun tarvitsee tietää.

Mikä on pukuhuone?

Tämä on erillinen huone tai tiettyyn tilaan luotu sisälle huoneeseen ja käytetään tallentamaan vaatteita, kenkiä, laukkuja, vuodevaatteet, jne. Pukuhuone eroaa kaapissa, että se on todella hyvin rajattuun tilaan. Yleensä sisälle pukuhuone, vaatteet ovat ilmeisiä, ellei henkilö haluaa ehdottomasti ovet.

Suunnitella pukuhuone, tarvitset vähintään alueella 3,50 m. Muodosta riippumatta, koska sidos voidaan mittatilaustyönä. Voidaan hyvin kuvitella pukuhuone epätavallisella tilaan tai ullakolle.

Lue: Sidos, uusi olennainen osa talon.

Pukuhuone ikea
© Ikea

Hyvin määritelty tilaa tallentaa kaikki vaatteet

Mitkä ovat hyviä kysymyksiä kysyä suunnitella pukuhuone?

Ensimmäinen asia tehdä, on laskea määrän vaatteita laittaa sen:

  • Kun otetaan huomioon nykyinen lineaarinen vaatekaappi,
  • määrä taitettu vaatteita,
  • määrä paria kenkiä
  • säkkien lukumäärä ja niiden koko: käsilaukut, matka-pussit, pussit ...

Tämä on mitä määrittää sisustus tarpeisiin.

Sitten sinun täytyy kysyä ilmettä rungon pukuhuone. Tarjous on laaja välillä lähtötason tuotteiden melamiinia, saatavana monia värejä, ja hyväpalkkainen puuviilulla tuotteita, joilla on erilaiset viimeistelyt: lakka, kalkittu matta ... Jos henkilö haluaa ovet , tarjonta taas on laaja: puu, lakattu lasi, himmeä lasi, peili, keinonahkaa. Sitten tulee kysymys sisustus, joka mukautuu vaatekaappi henkilön: vaatekaappi, taitto tai ei, laatikot, solmio teline, kenkäteline, ovelta housut ...

pukeutuminen Mobalpa
© Mobalpa

Tarvitsemme vaatekaappi sopii vaatekaappi!

Onko mittoja sidos on käytännössä?

Side on 50 cm syvä, jos mitään ovea, ja 60 cm ovet. Mutta koko seinän taitettu vaatteita, syvyys 45 cm on riittävä.

Mitä korkeus tarvitaan:

  • Tilassa omistettu roikkuu tiedostoja, se vie 90 cm 1 metri.
  • Takkeihin, noin 1,10 m.
  • Mekot ja takit, 1,60 m.
  • Ja lopuksi, että housut, suunnitella korkeus 1,20 m.

Mutta tämä on keskimäärin noin moduloida jos henkilö on pieni tai erittäin suuri. Lopuksi, se vie hyllylle 30 cm välein.

Mitä työ vaatii asennuksen pukuhuone?

Se riippuu alkaa tilaa. Jos kastike on asennettu oma huone on jo olemassa, se ei ole välttämätöntä asentaa osioita. Mutta yleensä, meidän on saavutettava tietty sähköasennus upotetulla valonheittimet, esimerkiksi, ja joskus tarjota luukku pukuhuoneeseen.

Rakennetta kastike tehdään tehtaalla ja sitten tarkistetaan paikan päällä. Ja huone on 6 m tai enemmän, se kestää 4 tai 5 työpäivää.

Yritys on erikoistunut pukuhuoneissa, kuten on laita Quadro hoitaa kaiken, myös sähkötyöt.

pukeutuminen valaistus LOGO
© IKEA

Älkää unohtako valaistus pukuhuoneessasi!

Joka budjetti kestää, pukeutumishuone?

On vaikea sanoa, kaikki riippuu sidoksen - mukautetun tai ei, suuria tai mikroskooppisia. Mutta pala 4 neliömetriä ilman kattoverhous, rakenne melamiinilla ja yksinkertaista järjestelyä koostuu hyllyt, laatikot ja vaatekaappi lohko, se kestää noin 4000 euroa.

Ja kerran asennettu pukuhuoneeseen?

Meidän täytyy laittaa pois! Löytää kaikki deco.fr vinkkejä siisti pukeutuminen.