Meidän vinkkejä ja ideoita lajitella, tallentaa leluja ja optimoida tilan

Tarvitset lisää tilaa tallentaa leluja? Taimitarhan pysyy leikkipaikka olematta liian täynnä, jopa 10 neliömetriä, on olemassa joitakin temppuja soveltaa. Heille se on täällä.

Laita sängyn korkeus

Called parvisängystä tai yhdistää sänky, joka on yksi ensimmäisistä ratkaisuja tarvitaan tilan säästämiseksi maahan. Niinpä sijoitettu korkeudelle, sänky enää clutters tilaa ja vapautti pinta sopii asentamalla enintään tallennustilaa että isännöi leluja, mutta myös päivittäin asioihin. Riippuen tuotemerkin, moduulit ovat täysin optimoitu ja on kaapit, laatikot tai markkinaraon. Kirjoja, pehmoleluja ja Leikkisetit helposti löytää paikkansa pysyen käsivarret lasten ulottuville. Lopuksi, jos korkeus pelottaa lapsesi ajatella sängyssä laatikoilla. Paljon vähemmän korkea, se tarjoaa myös varastointi, pölyltä, käyttämättömiä leluja.

Esiin sänky pieni makuuhuone lapsi
© Matelpro

Valitse esiin sänky on säästää tilaa, varastotilaa ja tarjoaa hieman enemmän pelata tilaa!

Käytä takaoven

Tämä on hyvä ajatus ja käyttää hyvin vähän. Mikä? Käytä takana oven varastona. Telineeseen järjestelmä, monia merkkejä tarjoavat sarjat asentaa helposti ja säädä tarvittaessa. Iso tai pieni koreja tallentaa ja revinnäismassaan ruukut savesta, mutta myös koukut ripustaa laukkuja pelejä ... Lapset ja aikuiset nauttivat kiipeilyä ja täyttää ne omien tarpeidensa ja halujensa.

Varastointi lelut oven pieneen huoneeseen
© Elfa

Valtakunnassa lapset, varastoinnista tulee kuningas nerokkaine tallennusratkaisuja, jotka tekevät elämästä helpompaa koko perheelle.

kuvitella kastike

Ei tarvita ylimääräistä tilaa tilan säästämiseksi. Pikemmin kuin kertomalla kaapit suosimme luomista iso pukuhuone samalla korkeudella. Ulkopuolella kalliita huonekaluja! Asentamalla kaksi luonnollista mäntyä hyllyjen nousevat kattoon on kiinnitetty vetoaisa ja yleensä yhden tai kaksi suurta verhot. Värit vastaavat toisiaan huoneen tai koristella lasten tavallinen versio, se piilottaa kaiken sotkun. Monipuolinen pukeutuminen on alemmassa tallennustilaa omistettu leluja ja pelejä, saatavilla käsiaseita. Vanhemmat varata yläosissa varastointiin liiketoiminnan ja pellavaa. Jokainen on hyötyä!

lelukauppa pukuhuone
© Ikea

Hieman kekseliäisyyttä ja mielikuvitusta, että kaikki se kestää työntää seinät pienen lapsen huoneeseen.

Runsaasti laatikoita tallentaa leluja!

Tämä on edelleen helppo vaihtoehto, mutta se on osoittautunut! Muovinen laatikko on liittolainen varastoinnin kaikille vanhemmille. Kestävä, kevyt ja pestävä, se yksimielisiä. Tosin koristelu merkkejä kilpailevat mielikuvitus tarjota entistä leikkisä versioita. Pyörillä, kannellinen, kahvat ja jopa hymyillen! Riittänee todeta, että varastointi ei ole koskaan ollut näin hauskaa. Käytäntöjä, laatikot keskenään päällekkäisiä ja usein sijoitettu sopivaan huonekalu, joka käyttää huoneen korkeutta. Lyhyesti, pienille ryhmille, se ei ole vielä keksinyt mitään parempaa. Otat kuinka paljon?

coffered tallentaa lelut
© §

Muovilaatikkoon vielä hyviä päiviä eteenpäin. Aina käytännössä kaikki lelut löytävät paikan.

Olennaiset lelulaatikko

Sukupolvien välisen, hän ylitti vuosina ja jatkaa pitämään rakkautta leluja lastemme. Lelulaatikkoon ei ole lopettanut hämmästyttämästä meille. Olipa valita vanha versio kirjava ullakko runko ja retyped melko maalaismainen puuta maalata modernin väreillä, tai muotoilu kauniimpi keskuudessa tavaramerkkejä sisustus asiantuntijoiden lapsen, valinta on valtava. Tallentaa kaiken vinkki, hän on kuningas ja kaikki, jotka vievät vähän tilaa. Koristeeksi voit myös parantaa pieniä tyynyjä osaksi istuinta.

turvallinen varastointi leluja
© Vertbaudet

Säilyttää ja välittää sukupolvelta, lelulaatikkoon on varmaa kannalta tallennustilaa.