Kaikki vinkkejä estää hajujen kanssa putket

Putkilinja ongelma voi tapahtua nopeasti, vaikka täydellinen hygienia, kukaan ei ole immuuni edessään yksi päivä kuvottavaa hissi kylpyhuone, keittiö tai pesuhuone. Mutta jos merkittävä rakenteellinen ongelma, se on yleensä helppo kiertää ja hyväksyä yksinkertainen tapoja estää niiden palauttamista.

Mahdollisia syitä epämiellyttävää hajua

Löyhkä kylpyhuoneessa tai keittiössä on lähinnä kertyminen orgaanisen jätteen juoksuttaa. Ruokajäämät tai hiukset ja saippua seos voidaan todellakin muodostaa tulpat putken. Tämä jäte vaikeuttaa salaojitus ja estää juoksuttaa kunnolla täyttää tehtävänsä hajuja padon.

Miten unclog viemäriin?

Liuos on pääasiassa mekaaninen. Sen pitäisi purkaa ansan, joskus lyhyt, joskus takana luukku tai tiskipöydän. Takaisin epäpuhtauksia, jotka estävät sen, edullisesti asettamalla ämpäri tai altaan alle imuputken estää veden virtausta. Sitten mene ylös huoneeseen ja veden juosta varmistaa, että kaikki toimii hyvin, ei ole vuotoja ja että lappo on vaihdettu.

lyijy juoksuttaa
© Flower Louis

Kahvinporot, erittäin hyödyllinen estämään hajuja!

Hyvät tavat kestää

Estämään hajut näy, se on tärkeää estää ulkonäkö tulpat. Voit asentaa suodatin tai mesh siivilä pohjalle pesuallas tai suihku ja säännöllisesti puhdistaa epäpuhtaudet saostetaan siellä. Voit myös valita juoksuttaa puhdistus rutiinia: poistamalla tyhjentämistä ja usein estää esiintyminen ongelman.

Toinen yksinkertainen ele hyväksyä, puhdistus ja desinfiointi putkien, joka estää homeen ja bakteerien, myös lähteiden pahaa hajua.

ratkaisut "kemiallinen"

Unclog putket ja strippaus putken seinämien, on tiettyjä tuotteita. nämä "salliminen" liuottaa epäpuhtauksia tukkeutumisen imuputkella (saippua, rasva) ja vapauttamaan tehokkaasti putket. Mukainen emäs sooda, rikkihappo tai suolahappo, mutta ne ovat myrkyllisiä, ympäristölle haitallisia ja mahdollisesti vaarallisia. On myös suositeltavaa käyttää käsineitä tai maskia käytettäessä niitä, ja niiden käyttöä ei suositella huonosti ilmastoiduissa huoneissa.

Puhtaat linjat sitruuna
© Flower Louis

Oletko ajatellut sitruuna?

Luonnollisia ratkaisuja olemassa.

Onneksi isoäidin reseptit anna puhdistaa putkia. Valmistettu luonnollisista ainesosista yhteinen ja halpaa, ne ovat myös paljon vihreää.

- etikalla valmistettu esimerkiksi merkkejä: se KALKINPOISTOT putket ja puhdistaa tappamalla bakteereja ja sieniä, jotka on talletettu kalkkikivi. Vain kaada lasin viemäriin tai upota, ja anna sen seistä useita minuutteja. Yksinkertaisesti sitten ajaa kuuman veden poistamiseksi jäännös.

- Toinen vihje jos käytät kahvi: sato kahvinporot kerran viikossa ja pudottaa sen poistokanava on puhdistettava. Kuluttavaa, hän koluta putkia kulkiessaan tehtäessä veden valua.

Clean bikarbonaatin putket
© Flower Louis

Ruokasoodaa, se on taikaa!

- Meidän isoäidit käyttivät ruokasoodaa kaikesta, ja ylläpito putkiston ei ole poikkeus! Desinfiointiaine ja hioma, vain kaada puoli lasia aukko huppu ja sitten ajaa kuumaa vettä puhdistamiseen kanavat.

- soodan voit löytää joitakin Sekatavarakaupat tai supermarketit ovat yhtä tehokkaita. Noudata pakkauksen ohjeita ja seuraa tauko saada hyviä tuloksia.

Voimme jopa yhdistää nämä luonnollisia ainesosia maksimoida niiden tehokkuutta ja siten sekoita etikka ja ruokasoodaa. Kiehuvaa vettä kaadetaan putkeen sitten täydellinen puhdistus jätettä. Vastaavasti voimme lisätä karkeaa suolaa valmistautua entistä hioma ratkaisu.

Katso itse, mikä ratkaisu on paras sinulle, koko olento siitä kiinni pitkään kestäviä tuloksia. Jos kaikesta huolimatta ponnisteluista hajut olivat jatkuvat, älä epäröi soittaa putkimies, joka asettuu mitään syvempiä rakenteellisia toimintahäiriö.