Ostaa suuren matto

Pääsymaksu on usein laiminlyöty osa, pitää vain paikka passage. Mutta kun vieraat saapuvat, se on todellakin tämä pala he näkevät ensimmäinen, joten ole kysymys jättää pulaan. Antaa hänelle auttavaa viileä rikkomatta pankki, tässä on 5 ideoita toistamaan kotona.

Laita iso matto: 16,99 euroa

Koska tulo on yhdistettävä huone, mukaan lukien lattia ja lattian taipumus huonontua nopeasti. Mutta muutos edellyttää huomattavia talousarvioon että emme voi aina varaa. Yksinkertainen ja edullinen ratkaisu: ostaa iso matto, joka kattaa lattian kirjoituksesi, samalla lämpimän kosketuksen ja deco.

sisääntulo juoksijat linnake
© La Redoute

Kuva: La Redoute

Aseta peili: 89,90 euroa

Seinä on vaurioitunut tiettyyn paikkaan, mutta et ole keinoja tehdä uudelleen koko asia? Miksi ei asentaa vain kaunis, suuri peili yli tuhoalueelle?

Peili vanha tyyli taloja maailmassa
© Maisons du Monde

Kuva: Maisons du Monde

Muutos jousitus: 15 euroa

Jos merkintä ei ole korostettu, koska siitä puuttuu valaistus, mennä ostamaan uusi jousitus. Se on edullisesti valittu kohokohtia nähdä avoimia ja avautuvat maksimi antaa tilaa kaiken valon se ansaitsee.

valkoinen suspensio suunnittelu ikea
© IKEA

Kuva: Ikea

Ripustaa seinälle avaimenperä suuntaus: 7,49 EUR

Antaa sen panos hyvän kasvojenkohotuksen rikkomatta pankki, voit myös kaivaa taitava tarvikkeet ja sisustus kohtuuhintaan. Meidän suosikki sydän seinää avaimenperä avaimen mallinen, puinen täysin trendi.

Wall avaimenperä avain muodostavat Redoubt
© La Redoute

Kuva: La Redoute

Valitsevat graafinen taustakuva: 67,50 euroa

Lopuksi voit myös päättää korvata seinään mukava graafinen taustakuva, joka tuo paljon tyyliä. Siihen on varattu suuri osa budjetista valitsemalla suunnittelija malli suuntausta kuin Ferm Living on vakiinnuttanut asemansa todellinen esiaste.

graafinen taustakuva Ferm Living
© Ferm Living

Kuva: Ferm Living