Ennen-jälkeen: Vanha talo, jossa uusi laajennus

Historiallisella talolla on epäilemättä oma erityinen viehätys, mutta valitettavasti he eivät useinkaan sovi yhteen
Vaatimukset modernille elämälle. Joten se oli perheen talon,
Haluamme esitellä teille tänään. Se on peräisin 30-luvulta ja oli vuonna
Kuusikymmentäluvut kestävät ja uudistuvat. Nyt asukkaat halusivat lisää
Tilaa, tilavampia, kevyempää huonetta ja suora yhteys ulkoalueelle.
Asiantuntijamme Arkkitehtiyhtiö Prell and Partners otti Um- ja
Viljely ja toi vanha mökki tänne ja nyt.

Takaisin edelliseen

Talo oli omalla charmillaan aikaisemmin ja katsoi muuta kuin päivätty tästä näkökulmasta. Siitä huolimatta perheen asuintila oli tullut liian kapeaksi ja toivotti laajennuksen, tuoreen tuulen ja saumattomien siirtymisten sisä- ja ulkopuolelta. Vanha konservatorio ja erilaiset seinät piti luopua, ja sen pitäisi yleistyä enemmän anteliaisuutta.

Takana sen jälkeen

Näin talon takana näkyy tänään. Arkkitehdit ovat lisänneet modernin, yksikerroksisen litteän katon laajennuksen olemassa olevalle alueelle, joka vastaa asiakkaan halu modernia, tilavaa ja kevyesti tulvia elinympäristöön. Selkeän muotoilun kielen, litteän katon, suuret ikkunat ja punaiset HPL-julkisivupaneelit, laajennus antaa perheelle täysin uuden, tuoreen ja silmiinpistävän kuvan.

Etsitkö arkkitehtiä?
Kirjoita meille! Autamme mielellämme.

Hanki ilmaisia ​​neuvoja

Sisustus ennen

Tämä sisustuksen kuva ennen korjaustyötä osoittaa selvästi vanhan talon puutteen: huolimatta suhteellisen suurista ikkunoista ja viereisestä viherhuoneesta, elintilaa näyttää synkältä ja ahtaalta. Täällä oli tapahtunut paljon, jotta se täyttäisi asiakkaan toiveet nykyaikaiseen ja tilavaan elinympäristöön.

Sisustus jälkeen

Mikä muutos! Osana korjaustöitä vanha viherhuone ja alkuperäinen ulkoseinä ja sisäseinä katosivat. Näin luotiin tilava oleskelu-, ruokailu- ja keittoalue, joka on tulvilla useilla sivuilla suurilla ikkunoilla, joissa on luonnonvaloa.

Olohuone myöhemmin

Tässä on näkymä olohuoneesta ruokailu- ja keittoalueelle. Keittiö sijaitsee kaksi vaihetta korkeammalla kuin muualla ja talon vanhassa osassa, samalla kun viljely alennettiin vähän, mikä paitsi mielenkiintoisien näkymien lisäksi myös suurempia kattokorkeuksia ja ilmavaan avaruustunnelmaan.

Tästä artikkelista löytyy vielä enemmän innoitusta talonviljelystä.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

25 − 15 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: