Selviytyminen likaiset uuni jokapäiväisissä tuotteissa

Et ole oikeasti fani kemiallisen strippareita, mutta et tiedä miten voittaa lika jumissa siellä täällä omassa uunissa? Ei paniikkia, joidenkin jokapäiväisissä tuotteissa, luonnollisia ratkaisuja, pystytte käsittelemään niitä. Osoitus meidän isoäiti 4 vinkkejä uunin puhdistamiseen.

Vihje 1: Pese uuni telineiden saippualla ja vedellä

Ennen puuttua uunin sisällä, puhdista ensin ritilöitä. Voit tehdä tämän, poistaa ne kokonaan, ja jos sinulla on tilaa, laita ne viemäriin. Pese sitten kuumalla vedellä, tiskiaine ja sienellä. Jos lika pysyy käytä nailonharjaa tai hankaavia puolelle sienellä.

Puhdistus uuni teline - Easy Vinkkejä
© Seb

Vihje # 2: rasva uuni ruokasoodaa

Leivonta yhdistettynä puhdistuksessa isoäidit, on ihanteellinen myös auttaa puhdistamaan uunin. Pour 6 ruokalusikallista bikarbonaatti kulhoon ja lisätään 2 ruokalusikallista vettä. Levitä tahna seinillä ja rasva, ja jätä se yön yli. Aamulla, hieroa ja huuhtele märällä sienellä. Voit myös kokeilla tätä temppua leivinjauhe! Pikavinkki viime hetken: ota valmistelut harjalla kaikkein saavuttamattomissa kulmat.

puhdistus uuni leivinjauhetta
© Electrolux

Vinkki 3: Puhdista uunin luukku etikalla

Uunin luukku ei säästynyt joko roiskeita. Puhdistaa, keksiä 125ml koti-pohjainen tuote ruokasoodaa ja etikalla 45ml. Kostealla liinalla, varovasti hieroa oven ja huuhdotaan puhtaalla vedellä. Nyt olet puhdistanut uuni luonnon tuotteita, se on kuin uusi!

uunin luukku Puhdistus etikalla
© Electrolux