Erilaisia ​​makuja on yksi vahvuus koneen

Viime vuosina Ranskan ovat uudelleen teetä ja tuhansia makuja ilo. Mausteinen tuoksu itämaisia ​​klassikoita, syvässä aromit mustaa teetä sekoituksia tarjotaan lopu koskaan vietellä kuluttajille, etsii jatkuvasti uusia makuelämyksiä. Rakastaja teetä, olin innolla ajatus testaamalla uutta konetta Liptonista: suunnitellut viraston DesignStudio 5.5 ja kehitetty Krups, tämä robotti ultra modernin ilmeen lupaa mullistaa taidetta teetä ... joten Haastoin aistini matkustaa ajassa "teeaikaan" uuden sukupolven!

Medley makuja

Ymmärtää paremmin Vastaanottaja Lipton, menen pop-up store perustettu tuotemerkin sydämessä BHV kaupungintalon Pariisissa. Tämä "palkki lab täysin digitalisoitu, avoinna 11 päivään päivästä lokakuuta 2015 on ihanteellinen paikka ensimmäinen löytö koneen! Olen vastassa "personal shopper tee", joka ensimmäistä vie aikaa ymmärtää minun makuun. Kun lyhyt haastattelu, teetä asiantuntija neuvoi minua seoksella nimeltään "Lime Kuuban," yksi 33 makuja tarjoamia tuotemerkin. Kuulemalla kartta ehdotettujen teetä kapselit, näen, että monimuotoisuus sekoitukset kaavailemat Lipton on yksi vahvuuksista koneen: vihreä tee, musta tee tai infuusiot, siellä on jokaiselle jotakin!

TO Lipton teen koneen suunnittelu kapseli 6
© TO Lipton

Suunnitella Lipton vedenkeitin kapseli 1
© TO Lipton

Monimutkainen kone erittäin yksinkertainen toimenpide

Erityisesti miten TO Lipton? Kone on kapseli, joka liukuu pieni rako tätä tarkoitusta varten. Jälkimmäisessä vapauttaa teelehdet läpinäkyvä uutoskammion sijaitsee välittömästi sen yläpuolella: teknologian avulla ilma-infuusio, nämä lehdet ovat keitetty jatkuvasti lämmitettyä vettä asianmukaisissa lämpötiloissa vapauttamaan kaikki niiden maut optimaalisesti . Mutta todellinen arvo TO Lipton epäilemättä on sen tietojen keräysjärjestelmä, jonka avulla laite tunnistaa tyypin käytetyn kapselin. Uusi ohjelma sukupolven teekannu lämpötila ja kiehautusaikaa mukaan näitä tietoja, aina jonkin maustettu täydellisyyttä.

puhdistuspuoli vetämällä erityinen kapseli kerran kuukaudessa (keskimäärin) varten désentartrer koneen tuulta!

Suunnitella Lipton vedenkeitin kapseli 7
© TO Lipton

Suunnitella Lipton vedenkeitin kapseli 3
© TO Lipton

tuoksuva vaikutelmia

Yksi SIP (polttamatta minua), ymmärrän arvo ottaa tällaisen robotti kotona: exit mitäänsanomaton teetä eekkeriä tai koska pussi jätetään liian pitkäksi kuppiin! Haju leviää hitaasti ympärilläni, maut ovat läsnä ... Ja mikä parasta, teetäni tarjoillaan ihana sarjakuva kuppiin Bodumin tuotemerkin, toimitetaan koneen. Kokeilu on onnistunut ... uudistaa pikaisesti!

Käytännön tietoa:

TO Lipton on hinnoiteltu 179 € ja kapseleita maksaa € 3,90 laatikko 10. Laite on saatavilla TO-Lipton.com tänään, ja myynti Darty, Fnac ja Boulanger 30 Lokakuu 2015 (yksityiskohtainen luettelo myyntipisteissä verkkosivuilla tuotemerkki).

4 väriä: liekki punainen, titaani, limen vihreä ja kiiltävä hopea.

Suunnitella Lipton vedenkeitin kapseli 4
© TO Lipton