En tiedä, jos se tuntuu kaikki viittaukset laitteissa mutta minun puolellani, vaikka minun tehtäväni oli tunnistaa eri malleja kodinkone, olen joskus ollut vaikeuksia luoda eroja DG751VFX ja DG755VFX. Mutta jos ne eivät ole sama viittaus, se on, että he eivät olleet samaa!

Tämä koskee esimerkiksi Moulinexin Tuore Express. Jos katson nykypäivän malleja, on DJ751G33 DJ800G34 DJ750G32 DJ755G32 ja DJ810510. Joten meillä on 5 eri malleja samasta tuotteesta! Ja jos minun kaltaiseni pitämään blogin kodinkoneet, en oikein näe, miten kuluttajat voivat navigoida. Ja varsinkin kun itse brändi ei säännöksiä kaikkiin tietoihin malleihin: vain kaksi mallia esitellään (jäljempänä DJ800 ja DJ751). Voit sanoa: basaari.

Yritän saada kaiken sen puolestasi. Huomaat, että johtopäätös on mielenkiintoinen.

Moulinex Tuore Express DJ751G33

Se on osa ensimmäistä mallia. Ero tulee tarvikkeet: se on 2 käpyjä raastaa hieno ja karkea, 1 kartio erityistä arina parmesaania ja 1 huulikartiossa.

Moulinex Tuore Express DJ800G34

Verrattuna ensimmäiseen malliin, se tulee enemmän lisävarusteita: 2 käpyjä raastaa hieno ja karkea, 1 kartio arina erityistä parmesaania, 1 kartio ja 1 iso viipale yksinoikeudella Makedoniassa kartio. Tällä kertaa meillä on 5 lisävarusteita sijasta 4 mutta viipalointi kartion katosi.

Moulinex Tuore Express DJ750G32

Edelleen samat tekniset erittelyt kuin ensimmäinen, meillä on taas erilaiset lisävarusteet. Tällä kertaa hän on 2 käpyjä raastaa hieno ja karkea, 1 kartio erityistä arina parmesaania ja 2 käpyjä siivu ohut ja suuret. Joten me aina 5 lisävarusteet vielä erilainen kuin edellinen malli.

Moulinex Tuore Express + DJ755G32

Huomio tällä kertaa se on monimutkainen, mutta heillä oli kohteliaasti lisätä "+" nimen takana! Siinä on myös uusi -lisävarusteen gingham kartio (joka vielä tekee gingham tänään?). Tekniset normit eivät muutu, mutta tarvikeluetteloa niin. Se käsittää yhden metallikartion 100% hilan loppuun, yksi kartio ritilä paksu, 1 kartio naarmu erityinen parmesaania, 1 huulikartioon pää ja yksi gingham kartio.

Verrattuna malleja, joita voitaisiin kutsua "ensimmäisen sukupolven"Se on myös innovaatio, koska Moulinex esittää kartion 100% metallia, joka ei ole näiden ennen. Näin ollen, on olemassa enemmän muovia puolella kuin toisella.

tuore Express useampaan Moulinex
© Moulinex

Näytän kuvan ero vanhan käpyjä (vasemmalla) ja uudet käpyjä (oikealla), se ei todellakaan ole mitään tekemistä.

Moulinex tuore käpyjä ilmaista
© Moulinex

Moulinex Tuore Express Max DJ810510

Tämä on nuorin (saatavana lokakuusta 1), ja tällä kertaa se on uusia teknisiä ominaisuuksia. Moulinex on todellakin muuttanut laite laajentamalla tulokanavan (menee 47-53 mm) ja sen kartiot (83 mm halkaisijaltaan tällä hetkellä). Tähkien on mielenkiintoinen, koska se tarkoittaa, et voi käyttää vanhaa kartio tämän uuden laitteen. Joten ole varovainen, kun ostaa lisäkartiot. Toinen uutuus on se, että se on enemmän tehoa kuin muut mallit: Tuore Express ja enintään 260 paino kulkee vastaan ​​150 muille. Niin, se on 2 nopeutta, toisin kuin muut.

Lopuksi, älä pilaa meidän hauskaa jälleen erilaisia ​​lisävarusteita: 1 kartion 100% metallia raastaa pää, kartio 1 ritilä paksu, 1 kartio tyhjästä erityinen parmesaania, 1 kartio 100% metallia paloittelu lopussa ja 1 Makedonia kartio.

tuore Express max Moulinex
© Moulinex

No, se oli minulle ikävä. Joten kai sinulle mitä kipu on oltava! Mutta eniten harmittaa tässä kaikessa on se, että Internet-ostoksia ei voi saada itse löytää tiensä ja että tarkastellaan eri merkkejä, monet heistä suurimpia, ja jos väärä ja antavat eri nimiä samoja tuotteita. Esimerkiksi näin Moulinex Tuore Express + tullut Moulinexista Tuore Express Max. Lopulta emme todellakaan tiedä, mitä olet ostamassa!

Ehdotan aina ottaa ratsastaa valmistajan verkkosivuilta kunnolla tarkistaa viitteet ennen ostamista. On myös välttämätöntä, että rakentaja on nykyinen hänen viitettä, joka on kaukana kyse!