Kasapäin tuoreita hedelmiä!

Koska et voi viettää kesää syö jäätelöä ja popsicles, yksi valitsee ihanasta smoothie! Mukava, hyvä ja terve, mitä muuta? Vaan tehdä kodin ja yrittää smoothiet täynnä rohkeita yhdistelmiä, se täytyy varustaa itseäsi hyvä tehosekoitin! Onneksi toimituksellinen 'on Deco.fr on täällä jakaa hänen valinta 10 tehosekoitin kesäksi ...

Tehosekoitin, lähes välttämätön tarvike keittiössä

Tehosekoitinta - ei pidä sekoittaa Mehulingon tai juicer! - käytetään sekoittaa ruokaa. Tehosekoittimella, voit tehdä samettinen keittoja - siitä voit jopa käyttää uusinta: lämmitys tehosekoitin vaan pysytään kesän lämmittämätön sekoittimet -, pirtelöitä, cocktaileja, hedelmiä coulis ja niin ... smoothiet!

Etuna tehosekoittimen? Hänen voimansa! Joten valmistelut on samettinen toive! Faneille smoothie, on jopa erittäin tehosekoitin vieläkin tehokkaampi sekoittaa enemmän ruokaa.

The - väärät - tehosekoitin haitta? Puhdista se ... Valitse mieluiten tehosekoittimessa, jonka voit purkaa! Ja tietysti Deco.fr temppu: he kertovat, miten puhdistaa sekoitin 20 sekunnissa!

Smoothie party!

Smoothie on paras tapa syödä 5 hedelmiä ja vihanneksia päivittäin edes tajuamatta sitä - ja smoothie toimii myös lapsille!

Ja sitten hän täytyy työskennellä luovuutesi - melkein - kaikki seokset hedelmät ja vihannekset ovat mahdollisia! Vihanneksia? Kiusaa mukaan "vihreä smoothie" tänä kesänä? Gourmands ja hirveän hyvä sinulle - voit sekoittaa pinaattia tai kaalia, jos olet kärjessä muodin mustikat, vadelmat, banaanit ja hieman kreikkalainen jogurtti pehmentää kaiken, kertoa uutisia.

Samalla se auttaa sinua valitsemaan oman tehosekoitin ...

Valitse ostoksia tehosekoitin robotti keittiö lisälaite
© DR

1. Blender Bosch 79,99 € Electromust / 2. Kitchenaid Blender € 146,49 ElectroSigma / 3. Blender Kenwood € 64,99 Amazon / 4. Blender Kitchenaid Artesaani retro Darty 179 € / 5. Blender Klarstein Herakles € 128,99 Amazon / 6. Blender Kenwood kanssa hanan € 96,99 Electromust / 7. Blender Phillips 77,00 € Super10count / 8. Blender Brandt Super10count 37 € / 39,99 € Moulinex Blender 9. Darty / 10. Helppo Blender Bestron Kitchen 29 17 € La Redoute