3 ainesosat puhdistaa nivelet jääkaapista kotona

Vihanneksia, hedelmiä, jogurttia, juustoja ... Jääkaapissa erilaisia ​​elintarvikkeita, erityisesti elintarvikkeita, jotka jättävät jälkiä ja likainen pitkän nivelen jääkaappi. Tässä ovat vinkkejä puhdistaa helposti.

Pidä nivelet oman jääkaappi

Pöly ruoka mehut, murusia kastike roiskeet, jääkaappi likaantuu päivittäin. Niin monta pientä annoyances että lopulta aiheuttaa homeen ja bakteerien kasvua tuottaa. Pitkällä aikavälillä, lian kertyminen vaikuttaa elintarvikkeiden laatu ja siten terveyden koko perheelle.

Puhdista tiivisteet jääkaappi etikalla

Nivelet - yleensä kumi - voidaan puhdistaa ihme ainesosa, joka on etikalla. Sienellä liottaa vedessä ja etikka, hieroa nivelet ja urien ennen huuhtelemalla ne ja sitten kuivaa ne puhtaalla liinalla (ei lisätä bakteerit).

Puhdas tiivisteet hänen jääkaappi hammastahnaa

Hammastahna on temppu isoäiti kätevä. Varusta itsesi vanhalla hammasharjalla ja hammastahnaa ja hiero liitokset ennen huuhtelua. Lopuksi viimeinen tärkeä askel, kuivaamalla (puoli säilyttää hermeettinen tiivisteet ja estää kosteuden kannustaa bakteerien kasvua). Hammastahna estää blackening mutta myös hajuja, jotka pyrkivät jäämään loukkuun tiivisteiden.

ruokasoodaa
© Flickr / Solylunafamilia

Puhdista nivelet hänen jääkaappi natriumbikarbonaattia

Jos ei ole hammastahnaa, käyttää seosta bikarbonaatin ja veden. Tee taikina sekä ainesosien ja noudattaa samaa rituaali kanssa hammasharja (hieroa, huuhtele ja kuivaa). Nivelet ovat kuin uusi!