Laudat ja ruokailuvälineet onnistuneen Detox vettä

Vihreä smoothie aiheutti sensaation keväällä tehdä tilaa veden Detox tänä kesänä. Tämä vesi infusoida hedelmiä, aromaattinen vihanneksia ja yrttejä on iso hitti kaikille niille, jotka haluavat yhdistää kaunista ja hyvää. Erittäin helppo tehdä, detox veden etuna on tehdä hyvää kehon ja ohittaa virvoitusjuomien liian makea, ja niin paljon vähemmän hauskaa esitellä. Lue, mitä seuraa onnistuneen Detox vettä.

Ihanteellinen säiliö Detox vesi

Älä ajattele, että vain ottaa ensimmäinen tulossa kurpitsa tehdä todellinen detox vettä. Tässä on aivan päinvastainen "Mitä pulloon, jos heillä on humalassa". Sen sijaan, pullo on oltava moitteeton ja tehdä niistä haluavat niin paljon kuin se mahtuu. Tällä tasolla, vain kaksi säiliötä soveltuvat veden detox. Ensimmäinen kuuluisan lasipurkkiin tulee ohjata sen version kannessa meneviä reikiä olkia, ja kahva kuljettaa mukana. Toinen vaihtoehto on pullo Norja vettä VOSS suunnitteli Calvin Klein (siis sen hipness). Tahansa pituus ja ulkonäkö käsipaino suunnittelu, vaan se maksaa fitness puolella taas lasipurkkiin kohokohtia aitouden.

Detox vesi resepti
© Marine on ruoanlaitto

Kuva: Navy on ruoanlaitto

Lopullisena lisävaruste nauttia sen Detox juoma

Detox vettä ei voi juoda ilman olkia. Jos hedelmät, vihannekset ja muut yrtit tukkii poistumista. Olki oli ensisijaisesti puoli niin kätevää, mutta se ei saa valita satunnaisesti. Unohdamme muovipilleihin lapsillemme ja olemme siirtymässä kohti melko olkea pakottavista syistä, kuten raidat, chevronit ja muita pisteitä. Edullisesti väri annetaan hänen olki elementteihin hänen Detox vettä (vaikka myönnän se työntää kirjekuoren hieman pidemmälle).

Voss vesipullo Detox
© Instagram Detox Vesi

Kuva: Instagram Detox vesi

Valmistamiseksi Detox vesi

Nyt kun on varustettu lähteä elegantisti detox vedellä, se pysyy saavuttaa. Voit tehdä tämän, mikään ei voita leikkuulauta ja terävällä veitsellä. Monet Detox vedellä sitrushedelmät, yksi valitsee terävällä veitsellä tehdä melko ja ohuita siivuja appelsiinit tai sitruunat korvaamatta ja siten menettää arvokasta mehua. Jos haluamme todella nuhteeton vihannesten pesukoneet, älä epäröi ottaa pois mandoliini. Lopuksi yrtit kuten basilika tai minttu, se tarjoaa hyvät sakset välttää juuriltaan ja säilyttää aromit. Kun olet hallussaan näitä työkaluja, valitse oikeat tuotteet, luomuviinit koska valaa omassa vedessä. Oman Detox vesi on riittävän maukasta, se valaa ainakin yhden yön juomaan. Mitä käytetyt ainesosat, anna ideoille, koska on lähtökohtaisesti kaikki hedelmät ja vihannekset ovat hyväksi keholle. Joten sinulla on edes oikeutta sitä väärin!

Detox vesi - Mason Jar
© Odd Estetiikka

Kuva: Odd Estetiikka

Lopuksi, niille, jotka haluavat todellista pullon omistettu käsite detox vettä, ne voidaan ainoastaan ​​valloittivat Citrus Zinger, kurpitsaa helppo kuljettaa ja siinä on sisäänrakennettu juicer.

kurpitsa juicers Detox vesi
© Zing

Kaksi kauppaa varustaa Mason purkkeihin ja olkea:

Etsy kauppa Exploratology

My Sweet Boutique