Useiden ehdotettujen malleja, miten valita&# 039; tiskiallas, joka parhaiten sopii tarpeisiisi? Olemme listanneet teille kysymystä.

avaintekijä keittiön, pesuallas on valittava huolellisesti tarpeiden mukaan ja budjetti. Asennuksen tyyppi, materiaali, määrä kammioissa tai läsnäolon tyhjennysosasta: nämä ovat muutamia keskeisiä tekijöitä, jotka ohjaavat sinua valinnassa ihanteellinen altaan! Voivat tehdä tietoisen valinnan, seurata vinkkejä!

Asennus tiskiallas: valintakriteerinä on varautunut

Kodin sisustus kaupat tarjoavat pääasiassa kahdenlaisia ​​pesuallas, joista jokaisella on omat erityispiirteensä. Pesuallas Rakennettu on se etu, on sijoitettu työtason rentoutua! Tämä leikkaa pinnan sijoittaa altaan. Jos tämä laittaa sinut pois, käytä pesuallas kysyä. Asennus on helpompaa, koska juuri laittaa sen matalalla huonekalu suunniteltu erityisesti tähän tarkoitukseen. Ei leikkaus vaaditaan: saat mukavuutta mitä menetät vapaudessa!

Sink on tehnyt Deco
© Kümbad

Haluamme nosti seinät pesuallas laittaa tämän rajan roiskeita.

Valitsemalla tiskiallas: Mistä materiaalista mihin tarkoitukseen?

Star suurkeittiöt, ruostumaton teräs on helppo puhdistaa ja on erinomainen Kuumuudenkestävyyden. Mieluummin naarmujen malli, joka säilyttää moitteeton ulkonäkö ajan. Perinteisempiä, hiekkakivestä ja graniitista niissä hieman retro, muistuttaa nieluja isovanhemmat. Haittapuolena on kuitenkin niiden paino, joka sinun täytyy harkita vedettäessä. Lopuksi, jos olet päättänyt tehdä valinnan nykyaikaa, valitse uppoavat synteettiseen hartsiin : Väripaletti valmistajat tarjoavat on lähes loputon!

Hartsi Round Sink ruostumattomasta keittiö
© Leroy Merlin

Kaksi pyöreää pesuallasta: vasen hartsi, ruostumaton mikrorakenteinen oikealle.

Tiskiallas kokoonpano sopii parhaiten tarpeisiisi

Malli on kaksi moduulilaatikot tyhjennysosasta Rolls-Royce nieluja, mutta se tarvitsee omaavan tilavaa keittiö. Jos tarvitset enemmän tilaa, tehdä valinta pesualtaan samaan lokeroon, mutta älä anna periksi läsnäolo tippua! Itse asiassa tämä on päivä mukavuutta takuu, kun se tulee jättää astiat hiljaa kuivaa ilmaa. Esteettinen, toimiva ja ergonominen, tulevaisuuden uppoaa tullaan koristavat kaikki ominaisuudet.

Pesuallas graniitti hartsi leroy merlin
© Leroy Merlin

Kaksi säiliötä vievät liikaa tilaa? Valita 1,5 ratkaisu tarjotin!