Voimavara&# 039; sisä-&# 039; Ulkopuolella

Etikalla ihmeitä talossa. Se kiillottaa lasi ja astiat, se ylläpitää putket, auttaa taistelussa kalkkikiveä ja voittaa tahrojen. Voimmeko hyödyntää etikalla pihaan? Selvittää, otimme yhteyttä neuvonantajia Starwax. Laurence vastasi kysymyksiimme ja jaettu monia vinkkejä hyödyntää parhaalla etikalla puutarhassa.

Kuinka käyttää etikalla puutarhaan?

Etikalla on luonnontuote, joka on hyödyllinen myös kotona ja puutarhassa. Ulkona etikalla on tehokas torjunta-ainetta. Sitä voidaan myös käyttää hyönteisten ja jopa säilyttää puutarhakalusteet, ajotiet tai terassi. Valitun käyttöön, se säätää annostusta.

Kuinka tehdä etikka-pohjainen rikkakasvien tappaja?

Tehdä torjunta-ainetta etikalla kotitietokoneilta vaatii etikan ja veden. Voidaan sekoittaa 1 litra etikkaa ja 0,5 litraa vettä ja panemalla seos sumutin. 1,5 litraa torjunta-ainetta, on mahdollista hoitaa 10m². Koska se on luonnollista, voit käyttää etikalla ympäri puutarhaa, myös puutarhassa!

Miten käyttää etikalla hyönteismyrkkynä?

Etikalla voidaan käyttää hyönteismyrkkynä, mutta sen tehokkuus on rajallinen. Todellakin, etikalla on erittäin tehokas kontrolloimaan kirvoja. Sitä käytetään laimeaan ja suihkutetaan suoraan kasveihin. Ihannetapauksessa olisi yksi annos etikalla ja 10 osaa vettä.

puutarha pöytä tuolit
© Jardiland

Miten käyttää etikalla puhdistus?

Etikalla sopii moitteeton puutarha. Koska se tehoaa mittakaavassa, sammalta tai hometta, voit käyttää sitä puhdistaa puutarhakalusteet myös ulkopelejä lapsille, ikkunoista kasvihuone, puutarha, työkalut tai kukkaruukut. Etikalla on erittäin kätevä on patio ja puhdas, karsinut kulkutiet.

kasvihuone
© Jardiland

Monet käytöt väkiviinaetikkaa talossa

Käyttötarkoitusten etikalla on niin paljon, että luonnollinen tuote on tullut ehdoton ylläpitoon ja sen ulkopuolella kodin. Todellakin, muista, että etikalla voidaan:

- Clean ikkunat,

- Shine ruokia, kuten kupari elementtejä,

- Puhdas hanat,

- taistelevat kalkkikivi

- clean viemäreiden

- rasva

- Irrota.