Vinkkejä säännöllinen huolto lentokoneen

Kesä on varmasti olemassa, ja hänen kanssaan on myös paluuta grillaussesongissa! Ennen valmistelee grillattu hajuisia aurinko, vielä tietää miten puhdistaa luonnonkiveä sijoitettu sähkögrilli tai laavakivet kaasulla mallia, lisätä laitteen käyttöiän ajan ja takuu terve ruoanlaittoon. Tässä ovat vihjeitä ylläpidosta kivi grilli.

Rasvan jäämiä kivet

Ennen hyökkää puhdistusta kivet, on välttämätöntä poistaa palaneen elementtejä ja kiinteiden rasvojen laitteesta.

BBQ poistaa rasva tähteet
© Weber

Sen jälkeen lämmitetään oman grilli Viimeisenä sulavat rasvaa, hieroa sitä kanssa harjalla (yleensä tehty raudasta). Lopuksi, älä unohda puhdistaa ulkopuolella oman grilli ja sen mahdollista kansi kostealla sienellä ja astianpesuaineella.

harjalla grilli Weber
© Weber

Puhdista sen laavakivestä kaasugrilli

Laavakivillä todellinen voimavara Grillauspaikoiksi koska ne imevät rasvaisia ​​ruokia ja nämä saavat maistaa ruokia keittää yli avotulella. Loogisesti, nämä kivet ovat huokoisia, joka ei edistä huoltoa. Siksi kannattaa missään tapauksessa liottaa valkaisuainetta tai puhdistusaineella. Pitäisi pestä, kun ne ovat vielä lämpimiä, käyttäen paperia imeä rasva jäännös. Kun kuiva kivi, voit hoitaa ne painepesurilla tai yksinkertaisesti lähteelle omassa puutarhassa.

Landman laavakivestä
© Landman

Toinen radikaalimpi lähestymistapa: laittaa laavakivet astianpesukoneessa, niiden sijoittamista turvaverkon. Mutta mikä tahansa tekninen siivoaminen kymmenen käyttötarkoituksiin, sinun täytyy muuttaa niitä uhalla vuorotellen ruoan maun ja uhkaa terveysongelmia.