käyttäjä&# 039; n työ toteuttaa Välimeren puutarha

Haaveilee puutarha niin kaunis, värikäs, tuoksuva, kestävä ja helppohoitoinen? Haluaisit puutarhan tehdä matkaa ja antaa sinulle tunne lomalla ympäri vuoden? Lopeta unta ja luoda Välimeren puutarha!

Miten kehittää Välimeren puutarha?

Etelä-lajit ovat resistenttejä tuuli, lämpöä ja kuivuutta. Useimmat voi sopeutua ilmastonmuutokseen Pohjois-Ranskassa, jos se on etelään, voidaan juurtunut hyvin valutettu maaperän ja suojata talven purjehdus jäädyttämistä. Kuluttaa hyvin vähän vettä, ne vaativat vähän huoltoa ja ovat usein miellyttävän tuoksuinen. Aromaattiset kasvit ovat myös hyvin mukana tämäntyyppisen puutarha: rosmariini, timjami, laventeli, Santolina, salvia ... Valinta puut ja pensaat on olennaista: valitse oliivi, kiinalainen palmuja, vaaleanpunainen laakereillaan, mimosas tai valetut sitruuna puita. Korvata perinteisiä bambu sokeriruo'on mukaan Provence (Jättiruoko 'variegata') Ja kasvien laventeli, Hibiscus, pelargonioita ... Mineraali maaperä, joka koostuu kuiva kivi, sora- tai kivi mosaiikki, esittelee nämä lajikkeet. Rinnalla talo, pergola peitetty viiniköynnösten luo varjoisa paikka lounaalle. Ja nap aikaa, riippumatossa piilotettu puutarha kutsuu rentoutumista ...

amenager Välimeren puutarha
© deco.fr

Luo Välimeren puutarha Advice maiseman

Jos maa on kalteva tai voit luoda eri tasoilla, kannattaa nostaa kivimuurien korostaa aspektin Provencen puutarhan hengessä terassit.

Välimeren puutarha: tarvikkeet

asentaa puutarha Arbor Välimeren
© deco.frlehtimaja

Takorauta lehtimaja jotka kasvavat viiniköynnökset luoda hieman varjoa kesällä. Alueesta riippuen, valitse viiniköynnös, viiniköynnös hedelmiä, tähti jasmiini tai Bougainvillea.

asentaa Välimeren puutarha tuoli
© deco.frPuutarha tuolit

Täällä, mukavat puutarhatuolit korvata tuolit ilmapiirissä " aula "Erittäin arvokas ...

asentaa Välimeren puutarha ruukut
© deco.frterrakotta ruukut

Välimeren puutarha, terrakotta ruukut ovat väistämättömiä. Valitse purkit luoda Provencen ulottuvuus tai lasitetut ruukut entistä italialaista tunnelmaa.

kasvit

monivuotinen yrttitarha Välimeren
© deco.fraromaattinen ja monivuotiset

Laventeli, rosmariini, rosmariini "Korsikan Sininen", Timjami, Pepper Tree (Siveydenpuu), Uusi-Seelanti pellava (Phormiumista Tenax Atropurpureum) Artemisa ludovicianan, Cannes Provence, hopea kierto, convolvulus cneorum,...

amenager Välimeren puutarha puu
© deco.frPuut ja pensaat

Olivier Euroopassa, oleanteri, Bougainvillea, Agapanthus'sininen Triumphator'Yucca pussitettu sitruuna puu, tähti jasmiini, palmu Kiina, Mimosa ...

Talousarviossa Välimeren puutarha

Kehitysyhteistyöbudjetista puutarhan riippuu useiden kriteerien: pinnan työmaan valmisteluun, materiaalivalintojen ja lajikkeiden ... keskimäärin maksaa noin 100 € per neliömetri tämäntyyppisen puutarhassa. Ja muista, että kuiva puutarhassa mahdollistaa huomattavia veden säästö!

Hoitamiseksi oleanteri

Käytännön puutarhanhoito videoita