Ennen kuin heittää, sinun täytyy kokeilla kaikkea

Pitkittyneen poissaolon jälkeen tai laiminlyönti, liian pitkäaikainen, sinulle esitetään kanssa epäterveellistä kasvi. Tämä on täysin kuiva. Ennen heittää, luonnollisesti olet ihme, jos se on mahdollista tallentaa sitä. Opetella säästää janoinen kasvi, laatiminen Truffaut meni neuvoja Peter. Tässä muutamia ratkaisuja.

Onko mahdollista tallentaa kuivatusta kasvista?

Kyllä, voit! Tekniikat ovat lukuisia ja riippuvat tilasta kuivumisen kasvi. Mitä tahansa tapahtuukin, meidän on yritettävä pelastaa kasvin ennen hävitystä.

Mikä on ensimmäinen askel?

Ensimmäinen, sinun täytyy poistaa maan ja poistaa kuolleet lehdet kasvi. Kun se puhdistaa, voit kosteuttaa.

Arrosoires suunnitella kirkkaita värejä
© Ohlala

Miten nesteyttää kuivattu kasvi?

Voit tallentaa janoinen kasvi, sinun täytyy uida. Näin ollen, se voi hydratoitua hänen rytmi ja voimia. Muista lehdet! Kosteuttaa, vain käyttää fogger.

huurun huonekasveja
© Afrikka Studio

Mihin sijoittaa kasvin pelastaa?

Kuivattu kasvi on kasteltava runsaasti sijoitettiin sitten luonnonvaloa. Jos sinulla on viherhuone on täydellinen paikka. Vaihtoehtoisesti aseta rakentaminen lähelle ikkunat. Varmista, että maaperä on aina kostea.

Kasvit ja kukat talossa
© Odottamaton Wild

Pitäisi repot kuihtunut kasvi?

Todellakin, kun kasvi on saanut takaisin voimaa, sinun täytyy repot. Käytä kukkamullalla ja laittaa vähän lannoitetta. Varmista, että maaperä ilmastetaan siten, että vesi on tyhjentynyt täysin kasvin rotkon ravinteita maaperässä.

Maaperän repotting kasvin
© Sanddebeautheil

Onko sinulla muita vinkkejä?

Kyllä, älä unohda kasveja! Jos lähdet lomalle tai jos olet poissa useita päiviä, varustaa itseäsi tippuminen hydrataation varmistamiseksi kasveja. Anna kasveja kosteissa ja erittäin valaistunut. Olen yleensä neuvoa kylpyhuone.