http://www.deco.fr/shopping-deco/pot-fleur/

Monet meistä rakkaus kasveja. Meillä on keittiössä yrttejä, kaikenlaisia ​​kukkia, viherkasveja ja jopa kasvimaa. Meillä on keskuudessamme terrakotta ruukut kansaa. Mutta me todella säilyttää? Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että minulla oli puutteita, mutta se oli ennen! Hyvän neuvoja Brigitte, suloinen isoäiti elossa intohimolla työpajat Truffaut, nyt tiedän miten säilyttää terrakotta ruukut. Mitä sinä olet aikeissa selvittää!

Miten valita sen terrakotta ruukut?

On riski kuulostaa tukkoisuus tai petä Deco amatööri, kukkaruukun savi tulisi olla niin luonnollinen kuin mahdollista. Jos valitset maalattu tai lakattu malleja, ne ovat liian tiukka varmistaa hyvän kasvien terveyteen. Voit kuitenkin kääntyä veistetty tai harjattu ruukkuihin.

kattilat
© Truffaut

Mitä pitäisi tehdä ennen kuin laitat tehtaamme potin?

Uusi terrakotta ruukut voi vastaanottaa kasveja. Ne olisi liotettiin 48 tuntia vedessä. Suosi sadevettä, se on luonnollista ja ilmainen. Kun olet liottaa kattiloiden, älä anna niiden kuivua ulkona. Kun kuiva terrakotta ruukut, tee istutus!

terrakotta ruukut
© Jardiland

Voimmeko takaisin terrakotta ruukut?

Tietenkin! Sinun tulisi kuitenkin desinfioida. Ruukut voi olla kasvualusta bakteereille tai koti monet hyönteiset. Käytä tähän valkaisuainetta. Liota potin valkaisuainetta poista kaikki jäämät sienellä tai harjalla. Huuhdellaan useita kertoja potin päästä eroon kaikista valkaisuainetta.

Miten päästä eroon lika?

Sinun täytyy käyttää harjaa, yksinkertaisesti. Harjaa terrakotta potin, liota sitä ja sitten harjalla se uudelleen. Toista tämä niin monta kertaa kuin on tarpeen. Pehmentää lian, mieluummin lämpimällä vedellä.

kattilat
© Jardiland

Onko mahdollista puhdistaa ulkopuolelta terrakotta potin?

Jos et halua kasveja täytöt, sinun täytyy rajoittaa itse haastattelussa ruukuissa. Käytä harjaa tai sienellä. Sadevesi on jälleen suosiossa. Jos terrakotta ruukut ovat valkoiset täplät, tietää, että nämä johtuvat kalkkikiveä. Poistamaan käytöstä luonnontuotteita, kuten etikkaa tai sitruunan. Huuhtele puhtaalla vedellä ja anna kuivua ulkona.

Iso terrakotta ruukut
© Jardiland

Et todellakaan voi langeta koristeltu potin?

Jos, mutta saviruukkuja ovat parempia! Jos haluat maalatut ruukut, valita, mitä haluat. Ruukku posliinista tai keramiikka maalattu samat toiminnot. Tietää, että voit voidella ruukut antaa heille hieman kirkkaampi.