En DIY att göra med barn!

Om det finns en bra leksak som är mycket uppskattat av både barn och vuxna, är det miniatyr bilar! Vare lyxbil repliker eller brandbilar, har vi alla spelat med dessa små bilar, vilket skapar alla typer av scenarier och kretsar. Idag kommer vi att göra en mini trä garage för liten bil!

Materialet:

- auto miniatyrer;

- Ett papprör;

- En liten ruta;

- En klippare,

- Spray paint (valfritt).

DIY Garage producerar miniatyr bilar 1
© deco.fr

budget : 20 euro

varaktighet : 30 minuter

steg

1. Börja med att mäta djupet hos backen och kapa röret till storlek. Snabba tips, göra en markering på hela sidan av röret för att se till att klippa rakt.

DIY gör leksaksbilar Garage 2
© deco.fr

2. Beroende på den önskade rendering, färg rörstycken med sprutmålningsfärg. För att göra detta, sätta dig utanför eller i ett väl ventilerat rum och hålla burken med tjugo centimeter bitar. Också, som jag råder alltid välja färgburkar som används av graffitimålare! Billigare och enklare att hantera, det är en stor ja för dina hantverk.

DIY gör miniatyr bilar Garage 3
© deco.fr

Slutligen

Och nu kommer det bara lägga en liten skylt på toppen och voila, du kan se ditt garage på en hylla! Jag hade tänkt att göra den här guiden med målade vin rutor för en vintage effekt, upp till dig.

DIY gör miniatyr bilar Garage 4
© deco.fr

Denna handledning tyckte du? Skicka oss bilder på dina vackra garage för små bilar via vår Facebook-sida och hitta andra idéer om vår Pinterest!