Joitakin selityksiä käytöstä ja Grelinette

Kuten puutarha- ja mietitte mitä Grelinette? Olet seuraaja ekologisen kulttuurin ja haluat työskennellä tämän uuden työkalun kunnioittavat luontoa? Dalila Ollivier, puutarhuri, varaat kaikki tiedot, joita tarvitset helposti käyttää Grelinette. Tarkistaa hänen selitys video!

Katso video

(Function () {var säiliön = document.getElementById ("playerDiv_181392"); jos (säiliö === null) {= document.body säiliö; Container.innerHTML} = ''; container.firstChild.setAttribute ("tyyli","");}) ();

Grelinette: määritelmä

hyvin toimiva puutarhanhoito työkalu, Grelinette antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä maaperä kääntämättä kerroksia. Työsi siksi ovat luonnollisesti ja maaperän mikrobien elämää ei vaikuta.

Sen lisäksi, että nautittavaa, The Grelinette on erittäin helppokäyttöinen. Delilah näyttää, miten edetä asiassa.

Miten käyttää Grelinette?

Grelinette on yksinkertainen ja ergonominen työkalu. Pyydä piikit lattialle ja työnnä se painamalla suunnitellun pohjan tähän tarkoitukseen kanssa jalka. Kun he ovat maassa, vedä molemmat kahvat päin ja käännä puolella jokainen hyvin poimia pata maan. Tämän toimenpiteen aikana muista pitää selkä suorana onnettomuuksien välttämiseksi.

Edut Grelinette

Grelinette on toiminnallinen väline, joka tekee pihatyöt. Sen avulla voit työskennellä hiljaa, ilman saastuminen. Lisäksi täyttämisen lisäksi sinun hyvinvointisi, se myös kunnioittaa että lattian. Lopuksi, helppokäyttöisyys ei vaadi erityistä voimaa. Sitä voidaan käyttää myös miehet kuin naisille eikä nuorille yli 14 vuotta.

johtopäätös

Jos haluat säilyttää oman kukkapenkki omassa maaperä, Grelinette on ihanteellinen. Ergonominen ja jota koko perhe, se on välttämätön väline. Lisäksi se on ympäristöystävällinen!

Katso video Grelinette puutarha: käytä Grelinette päälle Minutefacile.com.