Pieni puutarha, kauniisti istutettu!

Kuten puut, mutta sinulla on pieni puutarha? Tietää, että voit käyttää mitään ulkotilaa. Pidit hedelmäpuita, eksoottisia puita tai tavanomaisempia kasveja, voit tehdä puutarhassa vähän tilaa kuvan. Selvittää, mitkä puut suositaan pientä puutarhaa, me mentiin Jardiland jossa Philip on neuvonut meitä. Kanssa maisema koulutusta, ammatillista erikoistunut suunnitteluun puutarhoja.

Onko mahdollista lentää pieni puutarha?

Tietenkin! Tahansa puutarhassa voi olla puita, vain tietää poimia. Tätä varten sinun täytyy tietää tarpeet ja toiveesi. Haluavat puita keskellä puutarhassa tai reunalla? Haluatko klassisen tai epätyypillisen puita? Mitä käytät omassa puutarhassa?

Puutarha puutarhat seistä Truffaut
© Aude Sirvain

Miten nämä tekijät auttavat meitä valitsemaan puuhun?

Jos sinulla on lapsia, olisi puita, jotka eivät ota liikaa tilaa, erityisesti alaosassa. Siten pikkulapset leikkiä turvallisesti, ne eivät voi koskettaa potentiaalisesti myrkyllisiä hedelmiä ja on mahdollisuus ripustaa heilua haara. Auringonpaiste oman maan tai maaperän myös vaikuttaa valintoihin.

Truffaut Garden Gardens
© Aude Sirvain

Mitä puita valita pieni puutarha?

Jos puutarha on aurinkoinen, vetoa oliivipuu joka on erittäin tyylikäs ja kukinta kesällä. Oliivipuu on puu, jonka koko sopeutuu ympäristöön, voit valita sen korkeutta kuin sen kokoa jättämällä vai ei mahdollisuutta kukoistaa. Photinia sopii myös pieni aurinkoinen puutarha. Sen ikivihreä lehdet ja värikäs ja kukkiva puu toukokuussa. Voimme antaa sille muodon, jonka haluat mukaan luovuttamisesta meidän puutarhaan.

Jos puutarhaasi on varjoisa, valitse bambu. Tämä on erittäin mukava pensas, tiheä ja tuo eksoottisia puutarhaan. Potin, voit hallita sen kasvua. Maaperässä bambua kukoistaa ja ulottuu äärettömään, valppautta pienessä puutarhassa. Oranssi ja erityisesti oranssi Meksikon on hieno pieni puutarha. Se on kaunis puu, joka ei vie paljon tilaa. Se sijoitetaan pois tuuli kasvaa ja näyttää sen eleganssia.

perhonen laventeli
© cmfotoworks - Fotolia.com

Mitä kasveja teillä suositella pienessä puutarhassa?

Pienessä puutarhassa, se on luotettava ruusut taillerez teitä kuin haluat antaa heille muodon ja koon haluat. Se on sama Hortensia ja erityisesti hydrangea kukka tasainen. Laventeli tykkää pienissä puutarhoissa ja se menee täydellisesti oliivipuita.

Viherkasveja ruukuissa
© Jardiland

Mitä neuvoja kehittää hyviä pieniä puutarhoja?

Valitse oikea puita ja oikea kasveja, mutta ennen kaikkea, tarkistaa niiden kehitystä. Kun yksi on pieni ulkotila, puiden kaatamista ja pensaat ovat yleisempiä. Valitse mukauttaa puutarhakalusteet sen koon. Voit vapaasti olla kasveja ja puita ruukuissa joka matkustaa antaa tilaa tai hajottamaan tarjota tehtaan ympäristössä.