9 trends for badeværelset i 2018

Badeværelsetrenderne for 2018 viser, at badeværelset skal være yderst funktionelt, komfortabelt og samtidig bæredygtigt. Hidtil har badeværelset simpelthen simpelthen måttet opfylde sit formål, kravene til dette rum er steget, og det skal ikke kun være funktionelt, men også invitere dig til at blive ved Sådan fungerer dette bedst i 2018, vises i vores Ideabook.

1. indbyggede møbler

De matchende indbyggede skabe sikrer, at alt i badeværelset kan strømme - fra vandet til designet. Denne hyldeopløsning, der er perfekt integreret i rumstrukturen, giver masser af lagerplads og skaber samtidig sammenhæng. Med deres indbyggede lys bar bidrager disse møbler også til lysdesign på badeværelset. 

2. Vandtæt tapet

Imponerende du kan næppe designe udsmykningen! En hel mur var her indrettet med et motiv tapet og understreger naturens kærlighed. Det er vigtigt, at tapetet er egnet til våde rum, og at selv et par dråber vand ikke kan skade det.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

3. Glaserede mursten

Badeværelser i retro-chic er også i år 2018 annonceret. Glaserede fliser, der er tilgængelige i alle slags farver og finish, passer perfekt sammen med moderne sanitetsarmaturer for at skabe et moderne, retro-inspireret design.

4. Vintage møbler til badeværelset

Som hofte som retro design er badeværelser i vintage stil. Til dette bidrager i dette badeværelse ved siden af ​​vasken med synlige rør, væggen farver og træpaneler og matchende dekoration.

5. Nicher for objekter

Hvis du har lidt plads på badeværelset, vil du være glad for denne løsning! Nicher er også i fuld gang i 2018! De ser ikke kun stilfulde ud, men skaber også opbevaringsplads, f.eks. I brusebadet, hvor der ikke længere er behov for en rystende brusebad.

6. Marmor

Marmor går aldrig ud af mode. Hvad enten trendy badeværelse eller badeværelse i klassisk stil - materialet anvendes til ligesom hylder, men også for udformningen af ​​gulve eller vægge og kan være udmærket, kombineret med andre materialer såsom træ eller metal.

7. Vandbesparende vandhaner

Bæredygtighed er stadig et vigtigt spørgsmål på badeværelset. Den bedste og nemmeste at fange dette på installation af vandbesparende vandhaner og brusehoveder, som gør et vigtigt bidrag til miljøet og kan stadig være smarte og praktiske.

8. Badeværelset bliver en stue

Hvem i badeværelsesværdien wellness og forkælelse øjeblikke vil blive begejstret for dette bad. Her er sjælen forkælet takket være udvælgelsen af ​​de rigtige materialer og møbler til badeværelset. Fremhæv i dette badeværelse er de små detaljer af messing kombineret med retro fliser, et fritstående badekar og et naturligt trægulv.

9. En sømløs bruser

Dusjer, der styrer uden et trin og installeres flush med gulvet, har længe været i mode. De stoppes kun af brusere, der styrer uden led. De skaber et særligt spændende, moderne design og sikrer en homogen atmosfære på badeværelset. Det er vigtigt at harmonisere alle detaljer og holde de øvrige hygiejneobjekter og møbler så minimalistiske og klare som muligt.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

46 + = 52

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: