IKEA presenterar sin Paper Shop

Ikea har svenska jätten inte klar att tala med honom! Med sin nya Shop Papper fans och IKEA missbrukare, inte kommer att förbli opåverkade. Bärbara datorer, maskering band, omslagspapper, pennor och andra tillbehör, avslöjade vi är allt som behövs för att förverkliga originella skapelser. Och till jul, IKEA förpackningar komma till hands!

The Paper Shop anländer i Frankrike!

The Paper Shop funnits utomlands, men vi franska har nu förmånen att upptäcka hemmet. Det finns väskor och presentaskar, små bärbara datorer, papper lampskärmar av, dekorationer och band av alla slag (eller återvinnas eller användas för energiåtervinning och klorfritt). Med priser från 50 cent till 7 euro, vi hittade platsen för att köpa några hobby tillbehör till låga priser!

The Paper Shop till hands för sina jul-paket

Och julhelgen synsätt ingen anledning att erbjuda eller ta emot gåvor inslagna med konventionell tryckpapper med Santa. För nästan ingenting, blir det mycket enkelt med Ikea, att bli överraskad innan du öppnar även hans gåva. Som passar alla, från de minsta till de största, det är vanligt eller tryckta förpackningar delikat, något som sticker ut under trädet.