En arbetsyta tankeväckande!

Alla DIY entusiaster drömmer om en workshop med dem. Utom i verkligheten, är det oftast hittas mixtrande i ett hörn eller sömnad på köksbordet ... Men det är inte för att utrymmet är begränsat kan vi inte ha en verklig utrymme ägnas åt att skapa! Wall fickor för verktyg, burkar avbrytas för leveranser, besparingar möbler utrymme ... Upptäck praktiska tips och lätt att utföra för dig ordna en mini-workshop utrymme!

Ranger verktyg

Det är inte alltid lätt att korrekt lagra dina verktyg, så att du bättre har en effektiv och funktionell förvaring för att hindra dem som ligger runt huset. För att lagra och spara golvyta och hyllor, är en lösning att ha på hans vägg en bricka som du installera arbetsutrustning med krokar. Fördelen är att man kan föröka sig efter behag och skapa en förvaringsvägg så stor som du vill beroende på deras behov och deras arbetsplats. Annars kan du också välja att köpa matlagning stänger som Ikea FINTORP eller köksmagnetspår som du kommer att ha på din fritid alla dina leveranser. På detta sätt hamnar man i en blinkning allt du behöver för att skapa! Och dessutom, är resultatet ganska!

T2

stavar

Wall verktyg

Ranger försörjning

Lagringen av leveranser är ofta en riktig huvudvärk och kan snabbt få överväldigad. För att undvika röran kommer inte installera i detta utrymme, är det viktigt att på rätt sätt organisera och lagra all utrustning. Ge nytt liv åt dina burkar bort i ganska förvaring för alla dina charm, band och tillbehör. Det är enkelt, bara borra lock och skruva fast dem i en hylla. När du behöver dina knappar, nålar eller andra hobbyverktyg, kommer det att göra mer för att skruva av locket. För son och ull, använder klädnypor att enkelt skapa spolar och förhindra trassel. Slutligen, papper, band, maskeringstejp, något som är på en rulle, stavarna kommer att vara din bästa vän. Mycket praktiskt att varva ner och klippa utan att det blir kaos!

T5

hyllor målning

stavar papper

burkar hylla

Skapa en riktig studio hemma

Vi alla drömmer om en stor rymlig och ljus verkstad för att ge fria tyglar att våra skapelser! Förutom att i verkligheten är allt du har en liten vinden område fastnat mellan soffan och mirakulöst bevarade tabellen. Vad händer om vi försökte använda den för att skapa en liten verkstad värdig störst? Ett grunt arbetsplan specialbyggd med en planka och två konsoler, en rullande lagring under den provisoriska kontor och stavar på väggen för förvaring, och det är jobbet!

T3

Wall DIY Office

verkstad lagring

Ett annat tips, använd en garderob med att installera ett kontor med en styrelse anpassade hyllor och lådor för förvaring. Hans mest? När stängt din pjäs tillbaka till sin primära funktion. Så slutade basaren i hela rummet! På samma sätt kan vi skräddarsy ett skåp i en garderob kontor genom att lägga till dörrar eller en gardin som döljer all hårdvara.

T1

Skåp verkstad 1

Byggt verkstad 2

Den måste moodboard

Du vill ha i åtanke alla dina inspirationskällor för din nästa skapelser? Fabricerar dig över skrivbordet egen moonboard. Vackra bilder, dekoration idéer, tyger, material, färger ... något som gör att du kan dra inspiration. Att rama in eller stift, ordnad eller störd, det viktiga är att det ser ut som du!

T6

mood board 1

mood board 2