Toimintoa voidaan käyttää "liekki" ilman lämmitystä

Vaihtoehtona kaasutakka tai bioetanolia, tässä sähkö takka. Miten se toimii? Mitkä ovat sen vahvuudet? Bernard Aubrain, myyntipäällikkö yhtiön Takka Passion, vastaa kaikkiin kysymyksiimme.

Mikä on sähköinen takka?

Se on ennen kaikkea koristeellinen takka, mutta myös muita lämmitys. Tämä näyttää oikea takka, mutta se sisältää false tukkeja tai puuhiiltä, ​​väärennettyjen liekit ja hiillos valeanimoituja kautta lamppu tai LED-järjestelmä. Illuusio aito puu takka on sekoitettu.

Sähköinen takka lämmitin hän todella?

Kyllä, mutta tämä on lisälämmitin tai täydentää, kuten sähköinen tuuletin lämmitin. Sisällä takka on sähkölämmitin puhaltimella, jota käytetään teholla 1000 tai 2000 wattia riippuen tarpeista.

Ovatko toiminnot "liekit" ja lämmitys?

Toimintoa voidaan käyttää "liekki" kuumentamatta, vain on kaunis näkymä tuleen ja luoda ilmapiiri huoneessa. Kuitenkin, kun laitamme tien lämmitys- toimintoa, "liekit" on automaattinen.

On tulipalo kuluttaa paljon energiaa?

Riippuen "liekit" vain kulutus on erittäin alhainen, sillä se kuluttaa vain yksi tai kaksi energiansäästölamppua 11 wattia tai ledit. Avustavat lämmitys tilassa, käytetään 1000-2000 wattia, kuten sähkölämmitin on sama voima.

Mitkä ovat vahvuudet sähkötakka suhteen bioetanolin?

Ei ole vaaraa, jossa sähkö takka, koska se ei käytä alkoholia. Ei tarvitse ostaa bioetanolia, joka on kallista ostaa tai varastoida polttoainetta.

Ja verrattuna kaasutakka?

Kaasutakka käyttää kaasua heti kun liekit. Sähköisellä takka, voi olla liekit ilman lämpöä, ja siksi se maksaa juuri mitään. Lisäksi sähköinen takat on kiehunnanestojärjestelmän joka automaattisesti pysäyttää pitkissä unohduksiin tai ylikuumenemisen.

Electric takat heillä on kaukosäädin?

Joissakin malleissa, itse asiassa tulevat kaukosäätimen päälle ja pois liekkien, kuumuuden tai molempia.

Onko sähkö teriä?

Kyllä. Olemme perustaneet yhden tai upottaa ne olemassa olevaan takka. Insertti asennetaan tai ilman etulasi. Sen mukana tulee kaukosäädin.

Ja tyylinsä, mitä löydämme koriste savupiippujen?

On tulisijojen klassiseen tyyliin, kuten viktoriaaninen tyyli jollainen löytyy paljon Englannissa. Mutta on myös yhä enemmän sisustustakat sopivaksi nykyaikaiset sisätilat.

Miten sähkö takka hän muutti?

Se on hyvin yksinkertaista. Toimitamme koko kiivetä. Kytke se maadoitettuun pistorasiaan. Tuotteisiimme, ei ylilyönti ongelma, koska nämä laitteet enintään 2000 wattia. Joissakin malleissa kiinnittää seinään. Ne syötetään sitten neljä asennuskiinnikkeet. Meidän täytyy porata neljä pientä reikää, aseta neljä nastaa sitten laittaa suluissa. Takka on leikattu päälle. Meidän vinkkejä sähkötyöt.

Kuinka paljon on sähköinen takka?

Klo Takka Passion, pieniä malleja (65 cm leveä ja 62 cm korkea) alkavat € 990 ja toimitukseen. Siitä, millainen 92 cm leveä, se vie 1450 €. Ja suuri malli 107 cm leveä, se maksaa noin 1575 €.

Lisätietoja:

www.chemineepassion.fr

www.cheminee-electrique.fr