användaren&# 039; s jobb att välja tyger för patchork

Visste du att det finns en metod för att välja tyger för att göra ett täcke? Carole Maxwell, som äger en butik täcke och lapptäcke lärare att du sina tricks uppnå en harmonisk lapptäcke.

Titta på videon:

(Funktion () {var behållare = document.getElementById ("playerDiv_204518"); if (behållare === null) {= document.body behållare; Container.innerHTML} = ''; container.firstChild.setAttribute ("stil","");}) ();

Valet av färger

Färg är ett viktigt kriterium för att göra en vacker quilt. Det finns tre typer av färger: pastellfärger, i stället används för spädbarn eller barn; de ljusa färgerna, populära bland unga vuxna; utdöda toner som används för gamla kopior av böcker och rekommenderas för en bok till en person i åldern 40 år eller äldre.

Tyget av värden

Förutom färg, är det viktigt att värdet av ett tyg. Detta värde används för att bestämma om en vävnad är ljus eller mörk. Beroende på dina behov, kan du använda samma färg vävnaden delas upp i olika värden, eller välja färger och olika värden.

Grafiken och stil tyg

En patchwork tyg slutligen väljer enligt dess tryckta och tolkning. Du kan skapa en modern patchwork tyg tryckt med en stor färgglada mönster eller en mer traditionell lapptäcke välja ett tyg med gamla motiv. Beroende på dina behov kan du skapa en japansk stil lapptäcke, figurativa eller naiv beroende på vilken typ av tyg du väljer.

Följ råd av Carole Maxwell, men tänk på att också välja tyget baserat på din favorit hjärta!

Hitta Couture Video: välj tyger för quiltning på Minutefacile.com.

Produkten per minuters lätt.