Vårt råd att rensa avloppet på några minuter

Och nu, din diskbänk fortfarande spelar tricks på dig och du har fler produkter för ledningen! Detta är inte en anledning att oroa sig för med vissa redskap du har i armbågen, kan du enkelt lösa detta nya locket. Redo att upptäcka dessa nya mormor tips ojordade av redaktionen '?

Tips 1: Att bygga på kokande vatten

Låt oss börja med en enkel hyper metod för att rensa ett handfat i de flesta fall: det kokande vattnet! Koka en liter vatten i en kastrull och häll direkt in i avtappningshålet av sink. Värmen kommer att hjälpa de delar blockerade avloppet.

kokande vatten
© Koka Boj

Tips 2: Använda bakpulver

Om trick kokande vatten inte fungerade i vasken, måste du spela lite kemist. Till detta lägger till i ett stort glas vit vinäger, en matsked salt och en matsked bakpulver. När alla blandat, har du kvar att betala och låt stå i 10 minuter.

bakpulver Soluvert
© Soluvert

Tips 3: dra en slang

Om du valde denna metod, tryck först din trädgårdsslang i röret på din igensatt sjunker. Sedan vrider vattenslang och avlopp så förstörde locket. Om detta inte är tillräckligt, kan du också flytta fram och tillbaka med tips!

leroy merlin vattning slang
© Leroy Merlin

Tips 4: göra en iller

En iller kan vara mycket effektiva för att leda till ett handfat ... förutsatt att du har möjlighet att ha en till hands! Om den inte gör det, inte panik, kan du göra det själv med en enkel trådklädhängare. Vik det skapar en krok på den ena sidan och ett handtag med den andra. När klar, ta itu med locket!

iller galgar
© SOS Hängare