Jep, eli elpyminen sanat niin tyylikkäästi Zidane kun hän oli vastuussa maalaus stadionin nurmikon nauhat, nauraen. Ja todellakin, siellä on jotain nauraa näinä (ja liian harva), jotka todella palasi liikenteeseen uuden lukuvuoden perustaa lähes sotilaallinen aikataulu varmistaa lastenkasvatusta ja kodin kunnossapitoon . No täällä et löydä mitään pidä kakarat vaan taloudenhoito asia, en voi olla hyvä uutinen uuden Dyson.

Dyson DC52

Kesti muutaman päivän ennen paluuta valmistelu (erityisesti lapset takaisin kouluun penkit) jatkaa halukkaasti uutisia tässä blogissa. Vaikka minun lumottu kesä oli pitkä (lähes kuukauden, jos muistan oikein), toivon saada anteeksi super ladattu takaisin ohjelmaan ja uusi muotoilu kahdessa kk (sormet ristissä).

Uusi puoli, voin jo vahvistaa, että aika on voimakas ja aion mennä info missä se on (Pariisissa niin usein) tuo sinulle eri aiheista. Ensi maanantaina, aion olla muualla Maison&Esine, ensimmäinen minulle.

Siihen asti, ehdotan aloitat syksyn upouusi imuri Dyson DC52.

20 vuosi, kun ensimmäinen bagless pölynimuri "kärsimättä imua"James Dyson palaa uudella mallilla, joka on, kuten tavallista, otetaan vuosien tutkimus (6 vuotta jos tarkkoja) ja patentteja kymmeniä (195 tarkalleen). Yhtiö on jopa maksaa € 160000 ostaa kuivaa pölyä tarvitaan suorituskyvyn testaus (Mazette! Sano Minulla on onni jalkoihin, enkä edes tiedä sitä!).

Dyson DC52 esitys

Aluksi tämä uusi malli hyvin samanlainen kuin edellinen, mutta silti siinä on jotain enemmän, tai pikemminkin vähemmän. Nyt se ei ole enää tarpeen puhdistaa suodatin ennen moottorin tieltä toistuvan imuroinnin. Valmiit urakka usein päätyivät hypätä koska aikaa / halua / ja sitten mitä järkeä?

Juuri Matters: suodatin ennen moottoria käytettiin säästää herkät moottoria pienintäkään este. Välttää kuuluisan imuhäviö, joten se oli tarpeen, että suodatin toimii suojakilven. Jos uusi DC52 pystyy tekemään ilman ansiosta CINETIC tekniikkaa.

CINETIC Dyson

Syklonisen, joka on tehnyt menestys Dyson imurit pussi voi palauttaa pölyn kerääjän keskipakoisvoiman. Enemmän hurrikaanit ovat pieniä, mutta parempi ne suodattavat joiden koko niin pieni kuin ne tukkia (vähän kuin ruuhkia tietulli kun liian monta autoa saapuvat kerralla). Estää pölyn kerääntymistä ja muodostavat esteen, päät syklonien (joka voidaan nähdä punaisella yllä olevassa kuvassa) on nyt värähtelevän: vapina, ne riko pölyhiukkasia joka voi estää. Pienemmät hiukkaset ja imeytyy, sitä ei tarvitse suodattaa ... ainakin se mitä ymmärsin.

Milloin bagless pölynimuri ilman suodatinta ja erityisesti pöly?

CINETIC Dyson, DC52, alkaen € 549 (saatavilla lokakuusta 2013)