Hvad er landets stil?

Hvad skelner landstilen? For at illustrere den populære stil af indretning, bringer vi jer følelsen af ​​at leve ud fra nogle få eksperter fra vores eksperter landsted tættere på. Her kan du finde ud af, hvilke møbler der ikke skal mangle, og hvordan du også kan designe væggene og gulvet i landlig stil. 

Så meget er forrådt på forhånd: For elskere af træ, rustikke møbler og naturlige elementer, er denne stil perfekt.

træmøbler

Landskabsstilen karakteriseres af dets forhold til naturen: det naturlige materiale træ tilhører derfor
til de mest populære materialer. Det kan findes i møbler og
Tilbehør igen.  

For eksempel ser et landlig køkken særligt ud
livable og en træbænk, kan dinetten give en charmerende charme
låne. Generelt er træet værdsat for at have et værelse
indbydende og varm. Derfor kan materialet også lide
bruges til beklædning af væg og gulv.

træ gulv

Et trægulv er et af must-haves i en landlig lejlighed. Uanset om det er parket eller laminat, afhænger det af dine egne krav. Mens parket er lavet af ægte træ og kan endda få en positiv indvirkning på indeklimaet, er laminat kun lavet af træspåner og fibre. Men laminat er billigere end parket.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Klæd vægge med træ

At færdiggøre væggene helt med træ er ikke almindeligt, men det er desto mere imponerende. Men hvis dette trin er for dristigt, kan du også bringe et strejf af naturen ind i dit hjem med tapet i træudseende eller med individuelle træpaneler på væggen. 

Af den måde vidste du, at træ er også fantastisk til badeværelset? I væg- og gulvkonstruktionen med træ i det våde rum har du også ingen problemer, så længe der anvendes højkvalitets træ.

hygge

Selv med siddepladser kan det være rustikt træ. Da hygge er topprioritet, når man går i landhusstil, kan det naturligvis også være forsynet med bløde tekstiler for at øge siddekomforten. Udstødte og rolige farver som grå, beige eller brun er et perfekt match for den naturlige atmosfære. Med guld kan du sætte interessante accenter, der udstråler et strejf af luksus.

Træbord

Særligt smukke dekorative elementer er dem, der synes at have sprunget frisk fra naturen, som dette sofabord. Dette er en replika af en trærod, fordi de såkaldte rodtabeller af India House er lavet af solid teak og bragt i hånden i den passende form. Dette gør hvert bord til et unikt stykke, der garanteres at være en iøjnefaldende i dine egne fire vægge.

Planter i lejligheden

Planterne afrunder landskabets charme perfekt: de harmonerer visuelt godt med træet, bringer livlighed ind i et rum og har også en positiv indvirkning på indeklimaet. I bedste fald er blomsterkassen designet i landsdækkende design. 

Vores eksperter fra edictum - unikt møbel bruges til denne blomsterkasse, for eksempel træet af en tidligere stillads. Træets historie afspejles i tegn på slid og vejr. Denne blomsterkasse får dog sit unikke udseende og kan vise sig som et funktionelt og dekorativt element både indendørs og udendørs.

dyreprint

Dyreprints eller endda dyrehud er prikken på kagen i landsdækkende indretning. Med skind kan gulvet være behageligt varmt på fødderne, eller komforten på sidde møbler kan øges. Men hvis du ikke ønsker at dekorere din lejlighed med ægte eller kunstig pels, kan du også falde tilbage på vittige alternativer til det bestemte dyr noget. 

Denne pap afføring fra Hollandsk design er garanteret med sin cowhide mønster en iøjnefaldende i hvert værelse. Den kan monteres med nogle få enkle trin og kan bruges som et sengebord, bord eller stol - miljømæssigt og dyrevenligt design i et!

Vintage-stil møbler

Landskabsstilen karakteriseres af en rustik charme, som sjældent kan opnås med helt nye og moderne møbler. Men gamle træmøbler fra familien eller fra loppemarkedet er ideelle til landlige omgivelser. Gennem mange års brug har træet for det meste tegn på slid og en lille patina, som endda kan bidrage til materialets fascinerende udstråling. 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: