Ranger stil

För att lagra dina handdukar i stil i badrummet, ibland bara ta rätt skåp. Metall för att spela kort går överallt, trä för att ge liv åt rummet, eller med korgar för diskret lagring, du är ogiltiga för val. För att hjälpa dig att avgöra, följa vår inköpslista.

metall

Oavsett vilken stil du har beslutat att anta i badrummet, kom ihåg att du kommer inga problem att installera ett metallskåp. Corner för att spara utrymme, med lådor för att göra plats eller med hjul för att göra det praktiskt, behöver du bara välja den som kommer att få mest användbar för dig.

trä

Att värma dekoration i badrummet, välja i stället för en trämodell. Vi älskar "flera hyllor" version som tillåter oss att snabbt komma åt våra handdukar. Dessutom kan du dra en eller två korgar att lämna för att tända din vackraste handdukar.

version nivå

Lagra dina badlakan med stil, är detta också möjligt tack vare stegen formade möbler som sublimerar dina handdukar. Små hyllor är möjligheten att glida några prydnadsföremål och voila!

med korgar

Slutligen, om du vill att allt ser snyggt och ingenting bakom, göra valet till lagring med korgar. vide, grått, svart eller mycket flashiga färger ta ett gott humör, är det för dig att göra ditt val.

Video: Skapa en stege formad handduk

Vår Deco till videor badrum