Fall för dessa små färgglada gungstolar

De skapelser glasfiber Charles och Ray Eames har blivit nödvändigt att våra moderna interiörer. Om dagens tecknade Vitra upplagor är utformade i plast, har de inte förlorat men deras charm. Den här veckan har det redaktionella' siktet inställt på fåtöljer, typ av gungstol på omslaget skalet.

Presenterades för första gången av Charles och Ray Eames i tävlingen, "Low Cost Möbeldesign" som anordnades av Museum of Modern Art i New York, Plastic Fåtölj träffade snabbt med framgång. Dessa små mycket bekväma gungstolar, kokt med organiska linjer, publiceras för första gången 1950 glasfiber, hållbara, robusta och tåliga, över åren utan en rynka. På denna stol modell RAR är associerade fyra fot tråd hängslen fixerade på två stål medar vitt wood.

Idag är det Vitra varumärke som återpublicerar polypropylen modell och en attraktiv färgpalett. Endast oro, dess pris! Eftersom att njuta av en trevlig re hem, kommer du att betala lite mer än 500 euro. Åtminstone att frestas av modellerna, kopiera Vitra erbjuds av många andra märken till fyndpriser. Beviset finns i vår RAR fåtölj grävts fram i Cultfurniture till 87 euro. Det återstår bara att du kan skämma bort dig!

urvals gungstol rar eames

Stolen Vitra Eames RAR White hos J-Bonet till 505 € / den vita gungstol RAR Cultfurniture uppdelade på 87 €