En dubbel praktisk funktion av soffa och säng

Oavsett om man vill erbjuda en extra säng för våra gäster på kontoret rummet eller om du bor i en studio där kvadratcentimeter räknas, blir soffan en verklig lösning. Enda problemet, kan priset snabbt nå höjder ... Medan en elev inte rullar i pengar eller enda köpare som inte vill göra en förmögenhet i en hög säng, är tanken att hitta en prisvärd modell . Det redaktionella 'du därför levererar sina slutsatser inom 600 euro.

Gör köpa en soffa är fördelaktigt eftersom det gör det möjligt att göra två inköp i ett. Med sin dubbla funktion bäddsoffa och du kan också uppnå verkliga besparingar på inköp av sängen! Vid en första utveckling i en studio till exempel, är att köpa en soffa en riktigt bra idé, både ekonomiskt och för platsbesparande utseende. Under dagen kommer du att kunna njuta av en liten sittgrupp, och när det är mörkt, behöver du några manipulationer för att förvandla det till sängen I detta utrymme, rekommenderar vi BZ modeller eller bänkar, lätt att utvecklas varje dag.

I ett kontor som du vill konvertera till ett rum när du får i världen, kan du också välja en soffa. För att detta ska inte överbelasta rummen, föredrar en liten modell tvåsitsig kommer att vara i harmoni med resten av inredningen i rummet.

Slutligen, om du vill dra en soffa i vardagsrummet, föreslår vi att du väljer ett hörn modell. Detta smälter perfekt in i bakgrunden utan att ge ett ögonblick hans andra bädd funktion

urvals konvertibla soffor

1. TRENDY bäddsoffa, 299,90 € i Maisons du Monde / 2. BRAVO bäddsoffa, € 259,99 i AIM / 3. MATHIS soffa, € 599 i Delamaison / 4. VERA hörnsoffa 499 € vid Fly / 5. det konvertibla meridianen med LUGNVIK, € 349 på IKEA / 6. Rock soffa två säten, 379 € i 3 Suisses / 7. DALLY soffa 2 platser € 265,63 på Conforama