En klassisk inredning

Driven av önskningar traditioner är fortfarande giltig stol målad av Vincent Van Gogh 1888. Genom att kombinera autentisk stil en touch av modernitet, är detta en modern klassiker som helt enkelt försköna med åldern.

Hans skarpa penseldrag, det var 1888 som Van Gogh målade "The Chair", en klassisk trämodell med halm sits som sedan investerar de flesta hem. Om bilden, som konstnären, redovisas inte vid den tiden, men denna grundläggande modell och vanlig redan förutbestämd att bli en stapelvara i möblerna.

En tidlös ikon

Sedan mitten av 20-talet fram till idag, inte stilar och innovativa material som exploderar på inredningen och design marknaden var tillräckligt för att få honom att skugga. Ja, älskare traditionell atmosfär, varm familj inte ångra: denna ikon vaggade sin barndom och påminner dem atmosfären i hus morföräldrar.

När det gäller designers, stolen halvvägs mellan äkthet och enkelhet förkroppsligar en loppor eller loppor stil, en tendens att utnyttja. Samtidigt som dess klassiska utseende, moderniserade de att ge det nytt liv. Dess naturliga träkonstruktion i ek eller bok är tonad färger.

vid livsmiljö, hittas under namnet "domkraft" klädd i rött, vitt eller svart. vid La Redoute, var satsade på vithet ersätta bokträ av björk. Stolen kommer även: efter halm ris eller råg, rotting och rotting ge den en avgjort modern touch.