Swap sin gamla soffa mot den nya

Goda nyheter! Från den 28 maj till 17 juni, kan du byta din gamla möbler och din inredning formade i den stora romanen lopp Alinéa. Lampan används i posten, trötta på att leva soffan kan bytas mot nya. The Drive!

En alternativ handel

"Den kommer med det gamla och börja om med nya," är ett koncept som håller vår uppmärksamhet. Medan en av två franska är nu väsentligt involverad i nya former av konsumtion som uthyrning och byteshandel, de stora namnen komma i samklang med denna underliggande trenden. Under denna stora operation, inbjuder punkt dig att ta möbler, belysning, textilier, disk av alla märken, i utbyte mot kuponger. Enkelt och ekonomiskt att bli av med gamla möbler och köpa nya!

Hur att delta?

Den 26 maj, kan Troqueurs lämna sina gamla artiklar i de 26 områden "Punkt grottan." Det är också möjligt att förhandsregistrera sitt kabinett på www.caverne-alinea.fr att spara tid när arkivering och optimera försäljningen av sin produkt, syns då på webbplatsen. Efter att deponeras, är dina artiklar uppskattas Argus för möbler och inventarier och vikt för dekoration.

En möbel mot ett köp

När sålt din lampa eller bekvämt, paragraf ger dig en kupong för värdet att använda i butiken som gav dig. När det gäller osålda, kommer de att ges till lokala föreningar eller levereras till vårdnadshavare.

Deposition: 26 maj till den 13 juni 2014

Försäljning: 28 maj för att 17 jun 2014

Mer information: http://www.alinea.fr