10 små, minimalistiske huse

Husbygningen er dyrere, men små og store luksuserier kan alligevel ikke lide alle. Små, minimalistiske huse, der giver stor komfort på et lille område, er derfor efterspurgte. De er også stadig utroligt stilfulde - det minimalistiske design fremhæver deres flair og gør dem noget helt specielt. Vi har sammensat 10 flotte eksemplarer, som overbeviser ved fastholdt design og reduceret volumen.

1. med store vinduer

Det starter med dette drømmelignende design af de portugisiske arkitekter af Artspazios. Bygningen præsenterer sig som en lineær kasse med en storslået vinduesfront. Det flade tag og den rene, hvide farve gør huset ubrudt, men state of the art. Især stor om dette design er solterrassen med pergola direkte tilstødende huset. Hvordan ellers kan du dække din terrasse, vi fortæller dig her. 

2. Den lille sorte

Det går videre med farvekontrastprogrammet lige nu. Dyb sort er de to cuboider, som er 90 ° til hinanden og danner bygningen. Her er der også store glasfronter, der giver adgang til ydersiden på jorden. Den bageste terning er to etager højt og har en tagterrasse på øverste etage. Takket være beliggenheden i den grønne natur kan du nyde alle de udendørs arealer af huset.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

3. En terning, der har alt

Minimalisme er kendetegnet ved simple former, og det næste hus er så næsten kubeformet. Interessant er opstrømsbukken, som danner taget på parkeringspladsen, holder over det boligareal og trumf i toppen med en tagterrasse. Den firefarvede facade design bruger den grå-beige farvepalet og sætter smukke accenter.

4. Fabelagtig materiale blanding

Den minimalistiske levetid behøver ikke nødvendigvis at ledsages af en glat monokrom facade, der også er bevist af dette hus fra Alonso Arquitectos. Udover almindelig hvid brugte de natursten og masser af træ for at give bygningen sit specielle udseende. Klassisk lukket, forsiden af ​​huset giver lidt indsigt - ideel til dem, der ikke ønsker at forråde for meget.

5. Helt privat

For dem der kan lide det endnu mere privat, vores mexicanske eksperter fra RTstudio en mulighed for hånden. Dit hus Casa Lomas er tilgængelig i en variant, der stilfuldt og effektivt fjerner sig fra omverdenen. Tilsyneladende helt designet uden vinduer og døre, gælder denne konstruktion kun for store facadeelementer. Illustrationen viser, at dette ikke behøver at kede kedeligt - de forskellige farver skaber et interessant udseende selv uden glas.

6. Traditionel form

Et minimalistisk hus, der er også et spor af traditionelle. Müller kontor har en hvid prægtig prøve med lysegrå sadeltag i repertoaret, der til trods for sin modernitet passer perfekt til de eksisterende bygninger. Størrelsen er svært at tro, men dette hus har alle de værelser, en familie har brug for. Perfekt proportioner og et klart design understreger den minimalistiske stil.

7. Perfekt til moderne familier

Naturligvis går minimalistisk levende også med hele familien! Denne bygning blev designet til et par med to børn. Hver enkelt har sit eget private tilbagetog, og alle kan komme sammen i de fælles områder. Der er også plads til en have og familiebilen, så alle ønsker er opfyldt. Avantgarde-designet skiller sig ud elegant fra kvarteret og byder på et stilfuldt hjem.

8. Container held

De brasilianske eksperter fra Ferraro Habitat tilbyde et godt alternativ til det klassiske minimalismehus. To kasserede oversøiske containere indeholder sove-, opholds- og badefaciliteter samt et køkken. Indsætte vinduer giver lette mellemrum og med nogle få tilpasninger bliver beholderen af ​​yesteryear et lille hus. Minimalistisk levende med et strejf af havn og hav er muligt.

9. Lang i stedet for høj

Dette minimalistiske design er af den russiske arkitekt Maxim Lyubetski. Den utrolige konstruktion præsenterer sig som en langstrakt kuboid, som er begrænset til det uundværlige levestandard. V-formede søjler holder huset så det næsten ser ud som om det flyder. På trods af det unikke udseende af lyst metal og en masse glas, blandes bygningen harmonisk ind i den omgivende natur.

10. Overraskende former

Konklusionen af ​​vores serie er dette hvide hus, der overrasker med en interessant form. På en simpel terning blev der indstillet en imponerende overetage, som skråner ned bagud og er delvist dekoreret med perforeret facade design. Hvad præsenterer sig så modvilligt fra forsiden, overbeviser på bagsiden i fuld linje med en smuk have og pool.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 52 = 61

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: