Først efter: Frisk vind til en gammel lejlighed

I dag tager vi dig på en rundvisning i en lejlighed, der skal sælges, men deres bedste tider i lang tid
havde bagved og så ingen køber fundet. Indtil ejerne er enige
besluttede at besøge vores home staging eksperter Boite Maison kom ind i båden. de
lånte lejligheden et friskere og mere moderne ansigt og åbnede det
På denne måde mange en potentielle købere velsmagende. Her kommer den
imponerende før og efter sammenligning.

Stue før

Stuen så meget mørk og trangt på trods af sine generøse vinduer og den store snit. Gulvet og radiatorer, med deres forældede udseende, gjorde ikke ligefrem, at du blev forelsket i dette værelse med det samme.

Stue efterfølgende

I dag er stuen næsten uigenkendelig - selv om der ikke var nogen ændring i gulvet eller opvarmning. Vore eksperters vigtigste foranstaltninger var imidlertid et nyt lag maling i lyse hvide og moderne grå, samt nogle stilfulde og hyggelige møbler og matchende tilbehør - og allerede stuen ser ud til at være langt mere indbydende og venlig end tidligere.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Hall før

Hallen var også tidligere ubehagelig - en mørk, rørformet korridor, der ikke gav tegn på, hvordan man kunne forsyne det pænt.

Korridor efter

Vores eksperter har gjort underværker i den vanskeligt snitede gang. Fokus var igen på frisk væg maling samt moderne møbler og tilbehør. Særligt imponerende er den atmosfæriske belysning, som giver komfort.

Spiseplads før

Spisepladsen slutter problemfrit med stuen, mens der er masser af plads, så det lidt inspirerende, når det er tomt.

Efter aftensmad

Hjemmet staging fagfolk tilpassede spisepladsen til stilen i stuen, ved hjælp af lyse, neutrale farver, moderne møbler og sofistikerede tilbehør for at gøre rummet føles hjemligt og venligt.

Køkken før

Køkkenet var et reelt problem med lejligheden: Små og smalle og helt forældede og uaktuelle, hun talte næppe til nogen, der risikede et kig.

Køkken efter

Uden megen indsats gjorde vores eksperter Schandfleck-køkkenet et attraktivt madlavningsområde, der viste de interesserede, hvad der er muligt her. Den beskidte gul af væggene gav plads til en strålende hvid og radiatoren fik også et nyt lag maling, hvilket gør rummet til at se meget lysere og mere generøst ud.

Badeværelse før

Det gammeldags badeværelse var også andet end en fest for øjnene. Her ønskede du bare at komme ud derfra så hurtigt som muligt ...

Badeværelse bagefter

Renoveringen af ​​badeværelset vil sandsynligvis ikke blive skånet købere af lejligheden, men efter indblanding fra vores eksperter for at få mindst en ide om potentialet i rummet slumrer.

Soveværelse før

Endelig tager vi et kig ind i soveværelset, som præsenterede sig i førstaten tom og uninviting. Væggene havde brug for et nyt lag maling og på en eller anden måde var du nødt til at distrahere fra det uinteressante gulv ...

Soveværelse efter

Med et nyt lag maling, smarte møbler og smukke tilbehør er det rene, lurvede værelse blevet et hyggeligt og hyggeligt soveværelse, der inviterer dig til at føle dig godt.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 70 = 80

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: