respekt för&# 039; miljö

Känd för sin styrka och låg vikt, är bambu det perfekta materialet för din trädgård dekoration. Förutom att vara en grön material, det är också en förnybar resurs, perfekt om du vill ha en respektfull exteriör dekoration av miljön. Bänk, Bar eller lyktor blåser lite Zen Asian och luft i din trädgård. Här är det vinnande receptet för en avkopplande och välbefinnande lyckas!

En trädgård

För en Zen trädgård och raffinerad, vad bättre än en fin bambu möbler? därför antar en soffa och fåtöljer täckta med vita fluffiga och eleganta kuddar under installation omkring en lågt bord också bambu. Total look det! Och för middag, är vårt hjärta erövras av bordet och bänkarna Bloomingville till mer lugnande utseende.

En trädgård bar

Semestern kommer att vänta på dig när du har installerat i ett hörn av trädgården bar och dess bambu avföring. Vi flyr naturligt i en exotisk plats, bara foten i gräset ... Vi älskar det! Om du har turen att ha en pool, kan du också be bredvid smutta goda drinkar med vänner direkt ur vattnet.

lyktor

Angående trend och nästan oumbärlig i trädgården ser lyktan fortfarande i år som bor i "bambu". Perfekt att ge dina utomhus asiatiska anteckningar, dessa flätade lyktor få en riktig zen och avkopplande atmosfär. Vårt tips Deco? Huvudet på modeller som du kan hänga upphängd i nummer till ditt träd eller din pergola.