Ta bort fåglarna i din trädgård tack vare Karine tips

Du letar efter sätt att skrämma fåglar bort från din trädgård? Idag finns effektiva och säkra verktyg. Mellan ball "scarer" och plast fågel rovdjur, förklarar Karine Tahar hur man använder varje tillbehör för våra befjädrade kompisar lämna dig ensam!

Titta på videon

(Funktion () {var behållare = document.getElementById ("playerDiv_169882"); if (behållare === null) {= document.body behållare; Container.innerHTML} = ''; container.firstChild.setAttribute ("stil","");}) ();

Innan användning av element "Förskräkare"Det är viktigt att befria din trädgård alla bon som kan förekomma. Å andra sidan, inte lämna mat, eftersom det är ett resultat av förekomsten av fåglar på en fastighet.

Tillbehör som skrämmer bort fåglarna

För att undvika att se fåglar på din fastighet, har du möjlighet att använda den gamla metoden med Fågelskrämman, men det finns nu mer sofistikerade sätt att skydda din trädgård, din pool och dina fruktträd. Karine Taharde rekommenderar bollen "scarer" och fågelplast rovdjur.

bollen "scarer"

Det är allmänt används av jordbrukare, men individer kan också få satsen av tre specialbutiker. Den levereras i form av en uppblåsbar ballong 41 cm i diameter, kan du avbryta dina träd, eller lägga på poolvattnet. Genom att hålla metallpellets som på bollen, kan du täcka upp till 500 kvm.

Fågeln plast

Beyond boll "scarer"Du har också fågeln plastlösningen. Denna är en reproduktion av ett rovdjur som du behöver för att avbryta dina träd för att skrämma bort den lilla trädgården fåglar.

Du har nu nycklarna till fred! För fler frågor, vänligen kontakta butiken "Antinuisible" (Www.produit-antinuisible.com).

Titta på videon gör bort fåglar till din trädgård Minutefacile.com.

Produkten per minuters lätt.

Nytt i din trädgård och på din balkong? Fira återkomsten av våren, publicera dina bilder på forumet deco.fr