En liten trädgård, vackert planterade!

Liksom träden, men du har en liten trädgård? Vet att du kan bära någon utomhus. Oavsett om du gillar fruktträd, exotiska träd eller fler konventionella anläggningar, kan du göra din trädgård en liten plats i bilden. För att ta reda på vilka träd gynnas i små trädgårdar, gick vi i Jardiland där Philip har rekommenderat oss. Med ett landskap av utbildning, professionell specialiserat på konstruktion av trädgårdar.

Är det möjligt att flyga en liten trädgård?

Självklart! Någon trädgård kan ha träd, du bara vet om pick. För detta måste du känna dina behov och dina önskemål. Vill träd i hjärtat av trädgården eller på kanten? Vill du ha klassiska eller atypiska träd? Vad använder du i din trädgård?

Trädgårds Gardens stå Truffaut
© Aude Sirvain

Hur dessa element hjälpa oss att välja ett träd?

Om du har barn, bör det finnas träd som inte tar för mycket utrymme, särskilt i den nedre delen. Således småbarn leka tryggt, de kan inte fånga potentiellt giftiga frukt och har möjlighet att hänga en gunga från en gren. Solskenet av din mark eller marken kommer också att påverka dina val.

Truffaut Garden Gardens
© Aude Sirvain

Vad träd att välja för en liten trädgård?

Om din trädgård är soligt, satsa på olivträdet som är mycket elegant och blommande sommar. Olivträdet är ett träd, vars storlek anpassar sig till miljön, kan du välja sin höjd som dess storlek genom att lämna eller inte möjlighet att blomstra. Den Photinia är också perfekt i en liten solig trädgård. Dess vintergröna bladverk och färgstarka, och blommande träd i maj. Vi kan ge den form som du vill beroende på dispositionen av vår trädgård.

Om din trädgård är skumma väljer bambu. Detta är en mycket trevlig buske, tät och ger en exotisk touch till trädgården. Pot, kommer du att kontrollera dess tillväxt. I jord blomstrar bambu och sträcker sig till oändligheten är vaksamhet krävs i en liten trädgård. Orange och särskilt den orange golfen är bra i en liten trädgård. Det är ett vackert träd som inte tar mycket plats. Det bör placeras ut från vinden för att växa och visa sin elegans.

fjäril lavendel
© cmfotoworks - Fotolia.com

Vad växter rekommenderar ni i en liten trädgård?

I en liten trädgård, måste förlita sig på rosor taillerez dig när du vill ge dem form och storlek du vill ha. Det är samma sak för hortensia och specifikt Hydrangea blomma platt. Lavender gillar i små trädgårdar och det går perfekt med olivträd.

Gröna växter i krukor
© Jardiland

Vad gör råda dig att utveckla goda små trädgårdar?

Välj rätt träd och rätt växter, men framför allt kontrollera deras utveckling. När man har en liten uteplats, avverkning av träd och buskar är mer frekventa. Välj att anpassa trädgårdsmöbler storleken på det. Känn dig fri att ha växter och träd i krukor som kommer att resa för att ge dig utrymme eller sprider för att ge en växt miljö.