De 10 bedste farver til stuen!

Hvorvidt en stærk rød, klassiske jordfarver eller hvid som tidløst smukke klassikere: valget af væg farve kan understrege vores interiører effektivt og give os et
forkæle vidunderlig følelse-god atmosfære. På den anden side
Forkert farve har også en negativ indvirkning på vores hus eller lejlighed
har. Det kan reducere mellemrum og skabe kaos i stedet for harmoni. Men videre
I sidste ende skal det altid afspejle vores egen personlighed og vores
Giv et personligt preg til dit hjem. Vi har 10 fantastiske ideer til dig
putte sammen - fra friske, farverige toner til elegante
Klassikere.

En frisk forårshilsen

Denne farve bringer frisk luft ind i dit hjem: Grøn er ikke kun en af ​​trendfarverne, men giver hvert værelse en vidunderlig wellnessfaktor. Kombineret med klassiske farver som hvid eller beige, skaber den en ægte oase af velvære.

Farven på loftet

Hvis du vil have en ægte iøjnefaldende effekt, kan du ikke hvidte loftet, men male det i samme vægfarve. Her blev en smuk benzintone og en lysere turkis kombineret - en frisk, men hyggelig opdatering til stuen! Særligt smuk: kombinationen af ​​møbler og tilbehør i beige og hvid ser stilfuldt og elegant ud.

Leder du efter en arkitekt?
Skriv os! Vi er glade for at hjælpe.

Få gratis råd

Hoved ting er grå!

Mange er bange for mørke vægfarver. De er mere end perfekte som en basisfarve. Som vi ser her, kan leveres, for eksempel, en mørkegrå smukt med farverige detaljer såsom lænestole og puder, og modtager en meget speciel levende flair!

Stilfuld og elegant

Classic behøver ikke at være kedeligt: ​​Beige væg design passer perfekt til træmøblerne i denne stue. Kombineret med nogle smukke tilbehør i både blå og grå samt de friske planter, får dette værelse en hyggelig atmosfære, hvor den kan slappe af vidunderligt.

Et mønstret tapet

Du finder dine værelser kedeligt og ønsker dig en iøjnefaldende, som ikke er forbundet med stor indsats? Så kan et specielt tapet være det rigtige valg! Uanset om dekorative blade, som i dette eksempel, en farverig blanding af nye trendy farver eller dekorative mønstre såsom ornamenter eller abstrakte elementer: Der er uendelige designs, hvor du helt sikkert finde noget der passer til dit hjem!

Kontrast til værelser med personlighed

Farve kontraster er en glimrende måde at give dine værelser en særlig flair fuld af personlighed. Om en blanding af sorte og hvide, friske pastellfarver eller intense nuancer som rød, som er særligt gode i kombination med hvid - du har det frie valg!

Trend farve 2017: Grøn!

I år ses vi grønne - i alle rum. I dette eksempel blev de forskellige nuancer af trendfarven kombineret med hinanden, hvilket skabte en spændende blanding med mange højdepunkter, samtidig med at der blev skabt en fantastisk harmonisk effekt.

Kombiner lyse farver

Du elsker farverige og friske? Så vær ikke bange for at kombinere dine yndlingsfarver med hinanden. I dette eksempel skaber de tre farver orange, gul og grøn en glad og uendelig levende stemning. Tip: Det bør ikke være mere end tre farver, ellers bliver det svært at skabe en harmoni.

Naturlig elegance til indretningen: jordfarver

Jordfarver er klassiske allroundere til næsten alle rum og giver interiøret en fantastisk stilfuld atmosfære. I denne stue ser vi en blanding af lyse træfarver og fin taupe kombineret med hvid og beige. Resultatet: En varm føle-god atmosfære, der ser stilfuld og moderne ud.

Retur af okker

Giver en farve højdepunkt i din værelser: varme okker toner kan perfekt bruges som en accent og kombineret med mørke nuancer af brune eller cremefarvede nuancer. Specielt i forbindelse med den kolonistil, der vises her, skaber farven en varm og hyggelig atmosfære.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

18 + = 20

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: